enessylu
Megapat
Daha fazla
- RAM
- 32 GB CORSAIR VENGAENCE RGB PRO 3600 MHZ
- Ekran kartı
- MSI Gaming Z TRİO RTX 3080
- Anakart
- MSI B550 Gaming Plus
- İşlemci
- Ryzen 5 5600X
Herkese iyi günler. Bir sorunum var ve kafayı yemek üzereyim bir türlü çözemedim. Arkadaşlar oyunda 600 saatim olmasına rağmen, ilk defa yüksek bir sistem topladım ve oyunu resmen oynayamıyorum şaka gibi. Oyunu çok öven biri iken şimdi yere gömen bir oyuncu haline geldim. Oyuna girerken bazen campım olmuyor, ekibimi açıyorum normalde kamp gelmesi lazım gelmiyor, kamp kuramıyorum. Bu 1. sorun bazen geliyor bazen gelmiyor, diğer sorunum ise oyunu 10 ya da 15 dk oynadıktan sonra, bütün her şey buga giriyor, hayvanı yerden alamıyorum mesela, silah çarkı açılmıyor, sonra ESC'ye bassam menü gelmiyor, ateş etsem edilmiyor, oyun bildiğin oynanmıyor, ek olarak ise, oyunda bazen haritanın yarısı doku olarak yüklenmemiş gözüküyor. Örnek olarak resimlerini ekleyeceğim.
En son Windows sürümü kullanıyorum, BIOS'um güncel, bütün driverlar güncel, oyun SSD'ye kurulu, internette bir sorun yok, Graphics API Vulkan, DX12, hepsini denedim yine olmadı. Sistem özelliklerim ise aşağıda;
En son Windows sürümü kullanıyorum, BIOS'um güncel, bütün driverlar güncel, oyun SSD'ye kurulu, internette bir sorun yok, Graphics API Vulkan, DX12, hepsini denedim yine olmadı. Sistem özelliklerim ise aşağıda;
- Kasa: MSI MPG Sekira 100R
- Anakart: MSI B550 Gaming Plus
- İşlemci: Ryzen 5 5600X
- Ekran kartı: MSI Gaming Z Trio RTX 3080
- RAM: 32 GB Corsair Vengeance RGB Pro 3600 MHz
- Sıvı soğutma: MSI CoreLiquid C240
- Depolama: 1TB MLD 300 M.2 SSD
- PSU: Thermal take Toughpower GF 750 + 80 Plus Gold
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: