Öneriler için teşekkürler, bugün düşünüp araştırdıktan sonra Cooler Master Masterbox TD500 Mesh almaya karar vermiştim (
TD500 Mesh). 4 fanı var, mesh ızgara dahil ve kullandığım programda (Blender) sıcaklık derecesi olarak gayet iyi sonuçlar vermiş. Ancak bir arkadaşım PSU kısmının öne doğru sonuna kadar uzatılıp alt kısmın kapatıldığına dikkat çekti ve bunun iki ekran kartlı bir sistemde ısınma sorunlarına yol açabileceğini söyledi. İnternette bu kasanın iki kart ile kullanıldığı bir örnek vs bulamadım. Sizce bu bir problem olur mu? Bunun yanında bir de Cooler Master H500 dikkatimi çekti, TD500'den daha büyük ve anladığım kadarıyla önde 2 tane 200mm fan ile geliyor ancak buna rağmen Blender için yapılan ölçümlerde sıcaklık olarak çok da bir farkı yok hatta GPU derecesi TD500'e göre daha yüksek. Bir de Master Case Pro 5 var ancak 5 yıllık eski bir kasa ve 3 fanlı o yüzden bilemiyorum ancak sitede 3 karta kadar desteklediği spesifik olarak belirtilmiş. İki kart olasılığında TD500 baş ağrıtır mı eğer bir bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.