En ucuz Asus TUF-RX6800XT-O16G-GAMING 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF-RX6800XT-O16G-GAMING 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 19.490,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Evet hocam anlayabiliyorum fakat ya düşerse dediğimiz bir ihtimal de var. Gidişat onu göstermiyor olabilir ama bazen çeşitli siteler güzel indirimler yapıyor, o indirimleri takip ederek fiyatta düşüş olduğu zaman alabilirsiniz diye düşünüyorum şahsen.
Evet hocam anlayabiliyorum fakat ya düşerse dediğimiz bir ihtimal de var. Gidişat onu göstermiyor olabilir ama bazen çeşitli siteler güzel indirimler yapıyor, o indirimleri takip ederek fiyatta düşüş olduğu zaman alabilirsiniz diye düşünüyorum şahsen.
Bu sistemi uzun süre götürecek nitelikte sayılmaz daha kaliteli bir anakart daha iyi bir sistem doğuracaktır. Ayrıca sıvı soğutma da kısa vadede iyi tutabilir fakat uzun vadede sorun da çıkarabilir. Anakart dediğim gibi minimum B550M-A veya benim tavsiye ettiğim B550-A Pro yapmanız daha iyi. Sıvı soğutmayı da eğer bütçe var ise ve uğraşmak istemiyorsanız MSI MAG CoreLiquid 240r alın geçin.