Sıvı soğutmalı mı?Furmark skor kıyaslaması için dandik program, performansını görmek istiyorsan Time Spy testi iste.
Kartın sıcaklığı ise biraz yüksek, ortam sıcak olabilir, kasa kötü olabilir vs, bin tane etken var.
Yine de yaşlı kart normaldir, düzgün termal bakımla ilk günkü haline dönecektir.
Burada önemli olan kartın marka modeli fiyatı, satıcının güvenilirliği.
Furmark dandik dememin sebebi de bu, meraktan gidip kendi kartımda aynı sürüm furmarkı test ettim.
Eki Görüntüle 2508717
Hayır MSI Trio Plus modeli, yüzde 35 fan hızında 57 derece.Sıvı soğutmalı mı?
86 derece Core sıcaklığı çok fazla, hotspot büyük ihtimalle 95+ gibi bir rakamdır.Sizce bu testler iyi midir? Bilen arkadaşlar fikrini söylerse güzel olur. Çünkü almayı düşünüyorum.
Aynı şekilde o kartın da Core sıcaklığını gösteriyor, hotspot sıcaklığı 75+ gibi bir rakamdır.Sıvı soğutmalı mı?
Satıcının güvenirliğini bilemem ama aynı şehirdeyiz yüz yüze görüşebilme imkanım var. Dediğin testi de isteyeceğim. Kart bu, birde kartın kimliğini yazmış nedir bilmem ama yazayım 1248006Furmark skor kıyaslaması için dandik program, performansını görmek istiyorsan Time Spy testi iste.
Kartın sıcaklığı ise biraz yüksek, ortam sıcak olabilir, kasa kötü olabilir vs, bin tane etken var.
Yine de yaşlı kart normaldir, düzgün termal bakımla ilk günkü haline dönecektir.
Burada önemli olan kartın marka modeli fiyatı, satıcının güvenilirliği.
Furmark dandik dememin sebebi de bu, meraktan gidip kendi kartımda aynı sürüm furmarkı test ettim.
Eki Görüntüle 2508717
Yani hocam o sıcaklığı düşünebilme gibi bir imkanımız yok mu? Bakım felan yapınca düzelmez mı, almalı mıyım yoksa hiç bulaşmamalı mıyım?86 derece Core sıcaklığı çok fazla, hotspot büyük ihtimalle 95+ gibi bir rakamdır.
Aynı şekilde o kartın da Core sıcaklığını gösteriyor, hotspot sıcaklığı 75+ gibi bir rakamdır.
Sıcaklığı düşürebilirsin diye düşünüyorum.Satıcının güvenirliğini bilemem ama aynı şehirdeyiz yüz yüze görüşebilme imkanım var. Dediğin testi de isteyeceğim. Kart bu, birde kartın kimliğini yazmış nedir bilmem ama yazayım 1248006
Yani hocam o sıcaklığı düşünebilme gibi bir imkanımız yok mu? Bakım felan yapınca düzelmez mı, almalı mıyım yoksa hiç bulaşmamalı mıyım?
Sıcaklığı düşürebilirsin diye düşünüyorum.
Hayır MSI Trio Plus modeli, yüzde 35 fan hızında 57 derece.
Fanları açınca daha da düşüyor.
Eki Görüntüle 2508730
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.