2k güzel gidebilir bu sisteme.Bütçem 5K 7k arası.Sistem RTX 3080 Ti AMD Ryzen 5 7600X.1080p 2K fark etmez.144Hz üstü olsun o bana yeter.
2K güzel gidebilir bu sisteme.
Aşağıdaki Dell gayet güzel bütçe çıkarsa alabilirsiniz.Hocam öneriniz var mıdır? Pek anlamamda monitör işlerinden
VIEWSONIC VX2705-2KP-MHD 27 QHD IPS 1ms 144Hz HDMI+DP FreeSync/Gsync GAMING/Tasarım LCD ekran - inventus 6K bandında bu var bildiğim kötünün iyisi.
Ek olarak bütçe artarsa bu monitör çok iyi.
![]()
Dell S2721DGFA 27 inç 165Hz 1ms FreeSync QHD Nano IPS LCD Gaming Monitör
Özellikler ve Tasarım Heyecanlandırıcı Hız Oyun Değiştiren Performans:Dell 27’’ oyuncu monitörü IPS teknolojisi sayesinde her açıdan inanılmaz renk ve hız performansı sunar. Anlık Tepki:Yıldırım…www.gaming.gen.tr
VIEWSONIC VX2705-2KP-MHD 27 QHD IPS 1ms 144Hz HDMI+DP FreeSync/Gsync GAMING/Tasarım LCD ekran - inventus 6K bandında bu var bildiğim kötünün iyisi.
Ek olarak bütçe artarsa bu monitör çok iyi.
![]()
Dell S2721DGFA 27 inç 165Hz 1ms FreeSync QHD Nano IPS LCD Gaming Monitör
Özellikler ve Tasarım Heyecanlandırıcı Hız Oyun Değiştiren Performans:Dell 27’’ oyuncu monitörü IPS teknolojisi sayesinde her açıdan inanılmaz renk ve hız performansı sunar. Anlık Tepki:Yıldırım…www.gaming.gen.tr
Samsung Odyssey G5 LS27AG550EUXUF 27" 1 ms Freesync WQHD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bunada bakabilirsiniz.Maalesef artıramam mmx 150 ile DV3 Pro alacağım
1080p Dell S2522HG 24.5" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu güzel gider.Maalesef artıramam mmx 150 ile DV3 Pro alacağım
İlk attığınızı almayı düşünüyorum. Sizce 1080p 240 Hz almak mantıklı mı?
Size bağlı bişe FPS oyunları oynuyorsanız genellikle yüksek HZ işinize daha çok yarar. Çok oynamıyorsan gerek yok.
İlk attığınızı almayı düşünüyorum. Sizce 1080p 240 Hz almak mantıklı mı?
Size bağlı bir şey FPS oyunları oynuyorsanız genellikle yüksek Hz işinize daha çok yarar. Çok oynamıyorsan gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.