RTX 3080 ve i9 sistem toplama

Bütçe
65.000 70.000 tl arası

Kardeşim yeter diyen insanlar var bir bildikleri vardır sen 1000 Watt al ☺️
Yeter diyen insanlar var derken?

Birkaç arkadaş 750 Watt yeterlidir demiş istersen onları dinleyebilirsiniz 😄

Kanka adamla dalga geçmesene o bana ne kadar yardımcı oldu senin haberin var mı @RamooY bana neredeyse tüm PC'yi topaladı dalga da geçmiyorum haberin olsun o olmasa 10900k RTX 3080 EVGA alacaktım. Bana bu fiyatlara çok daha iyi PC topladı o

Hangisini alayım?

Ben söylemiyorum yalnız, NVIDIA söylüyor.
750W almasını önerseydim zaten 750W PSU önerirdim. 1000W yeterli olur dedikçe sen 1200W al diye ısrar ediyorsan bu senin problemin.
İşlemci OC ile 300W çeker diyen birisiyle daha fazla muhatap olmayacağım.

Kanka adamla dalga geçmesene o bana ne kadar yardımcı oldu senin haberin var mı @RamooY bana neredeyse tüm PC'yi topaladı dalga da geçmiyorum haberin olsun o olmasa 10900k RTX 3080 EVGA alacaktım. Bana bu fiyatlara çok daha iyi PC topladı o

Hangisini alayım?
FSP olanı mining için. Asus veya Corsair tercih edebilirsiniz.

Hangisini alayım?

Ya ben yine işimi garantiye alır 1200 Watt alırım almasına ona yetecek bütçe var 1200 Watt yeter mi onu soruyorum belki yetecek belki fazlasıyla yetecek 1000WATT alacağım 1200 yeter mi onu sordum sadece arkadaş ne kavga ediyorsunuz hayır kavga ettiğiniz şeyde 200Watt ha yani en azından mantıklı bir şey için kavga edin. @gemerekliaslan @RamooY

OC yapmayacaksaniz 1000 Watt ucu ucuna yetecek sorun olur mu olmaz mi emin değilim kasaya kaç fan takılacağına göre bile değişir 1200 tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı