RTX 3080 vicdan azabı

Kardeşim 10 bin lirayla hayatta çok fazla şey yapılabilir; yatırım, kişisel gelişim kursları, seyahat vs. vs.
Bir oyunda 4K 100 FPS alsan ne değişecek. Ha bu sektörden para kazanıyorsan ayrı, iş için alınır ama gerçekten oyundu, programdı falan çok gereksiz. Yarı yarıya hatta daha düşük fiyatlara da mükemmel performans alabileceğin kartlar da mevcut.
Gerçekten aşırı zengin değilseniz, bu gibi şeylere bu seviyede paraları vermek biraz da göstermelik zevk ve enayiliktir. Enayi olmak istemiyorsan alma derim.
 
3070E bakalım diyorsunuz yani.

Hocam şimdi mantıken o ekran kartı oyunda sallıyorum saniyede 500 kare gösterecek güçte ama monitörünüz saniye 60 kareye kadar gösterebilecek. Kartı verimli kullanamayacaksınız.

Öyle bir kart düşünüyorsanız monitörünüzü de en az 144hz hatta ben olsam 240hz gibi yüksek değerler düşünürdüm.
 
Hocam şimdi mantıken o ekran kartı oyunda sallıyorum saniyede 500 kare gösterecek güçte ama monitörünüz saniye 60 kareye kadar gösterebilecek. Kartı verimli kullanamayacaksınız.

Öyle bir kart düşünüyorsanız monitörünüzü de en az 144Hz hatta ben olsam 240Hz gibi yüksek değerler düşünürdüm.

3080 4K'da 144Hz stabil veriyor mu pek incelemelerine bakmadım mazur görün.
 
Şu mantıkta yaklaşıyorum: İmkan varsa, oyun oynamak cidden çok seviliyorsa bu tür konular düşünülmez bile. Tabi ki harcanacak paraya farklı şeyler yapılabilir ama bu ekran kartını hakkıyla ve parasının son damlasına kadar kullanacağınızı düşünüyorsanız alın.
 
O bütçe bende olsa AMD'nin çıkaracağı ekran kartlarını beklerim. Nvidia, rakibinden iyi bir hamle görürse indirime gidebilir. Sonuçta AMD yüksek bellekli kartları piyasaya sunduğunda Nvidia cevap olarak 3070 Super, 3080 Super gibi ekran kartlarını çıkarır. 28 Ekim'de lansmanı olacaktı. Stok sıkıntısı olmayacağını belirtmişlerdi. Ben olsam beklerim. Düşün yani, bütçem olmamasına rağmen bekliyorum. :D
 
O bütçe bende olsa AMD'nin çıkaracağı ekran kartlarını beklerim. NVIDIA, rakibinden iyi bir hamle görürse indirime gidebilir. Sonuçta AMD yüksek bellekli kartları piyasaya sunduğunda NVIDIA cevap olarak 3070 Super, 3080 Super gibi ekran kartlarını çıkarır. 28 Ekim'de lansmanı olacaktı. Stok sıkıntısı olmayacağını belirtmişlerdi. Ben olsam beklerim. Düşün yani, bütçem olmamasına rağmen bekliyorum. :D.

Heh işte mide bulandiran da bu ya kanka 2060 ilk çıktığında aldım paat süper çıktı yıktı beni AMD'yi beklemek bence de mantıklı ama döviz korkutuyor kanka.
 

Geri
Yukarı