RTX 3080 vs RX 6800 XT vs RX 6900 XT

theeldritch

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. 750W PSU ve Ryzen 5 5600 işlemciye sahibim. Bu parçaları yükseltirim hiç sorun değil fakat yukarıda bahsettiğim 3 ekran kartının arasında kaldım. Üçü de fazlasıyla güçlü ve günümüz için iyi kartlar benim görüşüme göre fakat tek problem zamanında RX 6700 XT kullanırken ekran kartı Driver'ları yüzünden çok çektim, 4060'a geçince driver olayından dolayı kafam rahattı. NVIDIA bana göre driver alanında çok güçlü ve rahat. Her şeyi göz önünde bulundurursak hangisini önerirsiniz?

Not: Bu fiyat bandında veya yakın olarak daha güncel ve performanslı kart önerilerinize de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 750W PSU ve Ryzen 5 5600 işlemciye sahibim. Bu parçaları yükseltirim hiç sorun değil fakat yukarıda bahsettiğim 3 ekran kartının arasında kaldım. Üçü de fazlasıyla güçlü ve günümüz için iyi kartlar benim görüşüme göre fakat tek problem zamanında RX 6700 XT kullanırken ekran kartı Driver'ları yüzünden çok çektim, 4060'a geçince driver olayından dolayı kafam rahattı. NVIDIA bana göre driver alanında çok güçlü ve rahat. Her şeyi göz önünde bulundurursak hangisini önerirsiniz?

Not: Bu fiyat bandında veya yakın olarak daha güncel ve performanslı kart önerilerinize de açığım.
15bin altına 6900xt bulursan yapıştır, ancak PSU değişmen gerekebilir. İşlemciyi, PSU modelini ve hangi çözünürlükte oynayacağını yazar mısın?

RX6900XT kullandım. Güçlü bir kart. Arkadaşım rtx3080Ti aldı. İkisini karşılaştırdığımda 3080Ti bir tık daha güçlü.
RX6900XT de ben 700wt lık gold güç kaynağı kullandım.
Sizin yerinizde olsam ilk tercihim Rtx3080Ti olur sonrasında Rx6900xt olur. İkinci el alacaksanız bu ikis kart harici bakmayın derim. Bu iki kart sizi daha uzun süre götürür.
Düz rtx3080 bakmayın derim. Rtx3080Ti rtx3090ın 12gb ramlı hali.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı