RTX 3080'li sistem tavsiyesi

Bütçe
15000

EnoLaa

Femtopat
Merhabalar,
3080'li bir sistem toplamak istiyorum. En erken bu kartı temin edebildiğim için bunda karar kıldım.
Sabit bir yerde durmadığım için laptop kullanıcı oldum ve kasa toplamada hiçbir bilgim yok.
Sistemin bana ne kadara patlayacağını bilmiyorum ama kafamda 14-15 bin lira gibi bir fiyat var. Monitör bu fiyata dahil değil. Açıkcası daha uyguna gelirse işime gelir. Sadece oyun için kullanmayı düşünüyorum. Bir ricam da parçaları mümkünse tek bir yerden ve İstanbul içinde gidip bizzat alabileceğim, kargo ile uğraşmayacağım şekilde söylerseniz çok sevinirim. Tercihim Vatan Bilgisayar'dan yana. Bütçemi biraz daha esnetebilirim.
Yanında da güzel 2K kavisli bir monitör önerirsiniz iyi olur.
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,
3080'li bir sistem toplamak istiyorum. En erken bu kartı temin edebildiğim için bunda karar kıldım.
Sabit bir yerde durmadığım için laptop kullanıcı oldum ve kasa toplamada hiçbir bilgim yok.
Sistemin bana ne kadara patlayacağını bilmiyorum ama kafamda 14-15 bin lira gibi bir fiyat var. Monitör bu fiyata dahil değil. Açıkcası daha uyguna gelirse işime gelir. Sadece oyun için kullanmayı düşünüyorum. Bir ricam da parçaları mümkünse tek bir yerden ve İstanbul içinde gidip bizzat alabileceğim, kargo ile uğraşmayacağım şekilde söylerseniz çok sevinirim. Tercihim Vatan Bilgisayar'dan yana. Bütçemi biraz daha esnetebilirim.
İstanbul için bence İtopya daha mantıklı olur. Aynı fiyata daha iyi parçalar alırsın. Daha kartlar tam çıkmadığı için öneri yapamam ama kartlar satışa çıkınca buraya güncelleme yaparım.

Merhabalar,

Kankam daha kart satışa çıkmadığı için öneri yapılamaz. Lakin Vatan'dan almanı tavsiye etmem. Vatan PC yerine İtopya'dan topla aynı fiyata daha güzel parçalar bulursun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı