RTX 3080ti Overclock yapmalı mıyım?

CathedralDogs

Hectopat
Merhaba, RTX 3080Tİ kartıma overclock yapmayı düşünüyorum; çünkü ayarlardan 4K'a aldığıma 60FPS'i zar zor görüyor. Rehber gibi bir nitelik var mıdır acaba?

Hocam açıyorum, açtığımda genellikle kalitede açıyorum. Hocam, DLSS açmadan bu iş olmaz mı? Gözünüzü seveyim, ekran kartına o kadar uğraş verdim ki, beyazım çıktı.

Hocam ne yazık ki overclock yapsanız bile birkaç FPS anca artar ama zaten Ti modeli overclock yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam genelde uldervolt yapıyolar o karta ısındığı için.Sizin kart ısınmıyorsa yaparsınız internetten rahatça.Youtubeda çıkar zaten direk.

Hocam ne yazık ki overclock yapsanız bile birkaç FPS anca artar ama zaten Ti modeli overclock yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sadece bir kaç FPS mi ya? Bu kartın 4K performansı bu kadar mı düşük? 45'i zar zor görüyorum.
The Witcher 3 Screenshot 2023.06.11 - 18.26.05.23.png

Hocam genelde uldervolt yapıyolar o karta ısındığı için.Sizin kart ısınmıyorsa yaparsınız internetten rahatça.Youtubeda çıkar zaten direk.
Hocam, yetmiş derecelerde geziyor genellikle. Overclock yapsam kaç derece olur tahmini ve zarar verir mi?

Hocam sadece birkaç FPS mi ya? Bu kartın 4K performansı bu kadar mı düşük? 45'i zar zor görüyorum.Eki Görüntüle 1816663

Hocam, yetmiş derecelerde geziyor genellikle. Overclock yapsam kaç derece olur tahmini ve zarar verir mi?

Hocam 70 derece yüksek bu arada. Overclock yapsanız 80 aşağısı olacağını düşünmem. Riske girmeyin.

Hocam sadece birkaç FPS mi ya? Bu kartın 4K performansı bu kadar mı düşük? 45'i zar zor görüyorum.Eki Görüntüle 1816663

Bu arada The Witcher 3 zaten sıkıntılı bir yama aldı oyundan atmalar falan çok oluyor bende aynı durumu yaşıyorum düşük FPS alıyorum yeni yama ile. Diğer oyunlarda durum nedir?

Hocam 70 derece yüksek bu arada. Overclock yapsanız 80 aşağısı olacağını düşünmem. Riske girmeyin.

Bu arada The Witcher 3 zaten sıkıntılı bir yama aldı oyundan atmalar falan çok oluyor bende aynı durumu yaşıyorum düşük FPS alıyorum yeni yama ile. Diğer oyunlarda durum nedir?
Hocam bunun için bir konu açmıştım fakat bir yanıt gelmedi, rica etsem oraya bakabilir misiniz?

@394919 Kısacası kötü hocam. Konuya bakmadıysanız diye söylüyorum, baya kötü.

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı