CathedralDogs
Hectopat
Merhaba, RTX 3080Tİ kartıma overclock yapmayı düşünüyorum; çünkü ayarlardan 4K'a aldığıma 60FPS'i zar zor görüyor. Rehber gibi bir nitelik var mıdır acaba?
Hocam DLSS açıyor musunuz?Merhaba, RTX 3080Tİ kartıma overclock yapmayı düşünüyorum; çünkü ayarlardan 4K'a aldığıma 60FPS'i zar zor görüyor. Rehber gibi bir nitelik var mıdır acaba?
Hocam açıyorum, açtığımda genellikle kalitede açıyorum. Hocam, DLSS açmadan bu iş olmaz mı? Gözünüzü seveyim, ekran kartına o kadar uğraş verdim ki, beyazım çıktı.Hocam DLSS açıyor musunuz?
Hocam açıyorum, açtığımda genellikle kalitede açıyorum. Hocam, DLSS açmadan bu iş olmaz mı? Gözünüzü seveyim, ekran kartına o kadar uğraş verdim ki, beyazım çıktı.
Hocam ne yazık ki overclock yapsanız bile birkaç FPS anca artar ama zaten Ti modeli overclock yapabilirsiniz.
Hocam, yetmiş derecelerde geziyor genellikle. Overclock yapsam kaç derece olur tahmini ve zarar verir mi?Hocam genelde uldervolt yapıyolar o karta ısındığı için.Sizin kart ısınmıyorsa yaparsınız internetten rahatça.Youtubeda çıkar zaten direk.
Hocam sadece birkaç FPS mi ya? Bu kartın 4K performansı bu kadar mı düşük? 45'i zar zor görüyorum.Eki Görüntüle 1816663
Hocam, yetmiş derecelerde geziyor genellikle. Overclock yapsam kaç derece olur tahmini ve zarar verir mi?
Hocam sadece birkaç FPS mi ya? Bu kartın 4K performansı bu kadar mı düşük? 45'i zar zor görüyorum.Eki Görüntüle 1816663
Hocam, yetmiş derecelerde geziyor genellikle. Overclock yapsam kaç derece olur tahmini ve zarar verir mi?
Hocam bunun için bir konu açmıştım fakat bir yanıt gelmedi, rica etsem oraya bakabilir misiniz?Hocam 70 derece yüksek bu arada. Overclock yapsanız 80 aşağısı olacağını düşünmem. Riske girmeyin.
Bu arada The Witcher 3 zaten sıkıntılı bir yama aldı oyundan atmalar falan çok oluyor bende aynı durumu yaşıyorum düşük FPS alıyorum yeni yama ile. Diğer oyunlarda durum nedir?
Konunun linkini atar mısınız.Hocam bunun için bir konu açmıştım fakat bir yanıt gelmedi, rica etsem oraya bakabilir misiniz?
@394919 Kısacası kötü hocam. Konuya bakmadıysanız diye söylüyorum, baya kötü.
Konunun linkini atar mısınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.