RTX 3090 almak isteyenler için bir model: Galax RTX 3090 Serious Gaming

• Konuyu başlatan RPM
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 2.963
Neden tek kişiyim ki?
Bu arada bu firmayı ölümüne savunurum, 7 senedir kullandığım ekran kartının markasının Galax olduğunu öğrendiğimden beri ayrı bir sempatim var.
Manzaram alev alev diyen çok kişi var burada bilmediğinden.

O zaman Galax mı vardı Türkiye'de ya? Hangi modeli?

@RPM nedir bu Galax sevdası anlayamadım, genel olarak çöp kartlar üretiyorlar görünüş ve soğutma olarak. Hof dışındakiler aşırı ucuz gözüküyor, istedikleri kadar ışık olsun.

Bu arada deli gibi Galax kart öneriyorum forumda ama 3070 ve üstünü alacak birisi için Galax kartlar saçma.

WTF serisi soğutma konusunda ROG ile aynı sıcaklık değerlerini veriyordu ve görüntü bakımından çok daha iyiydi.
Modelden modele değişir tabii, ama çöp demek doğru olmaz.
Manzaram alev alev diyen çok kişi var burada bilmediğinden.

O zaman Galax mı vardı Türkiye'de ya? Hangi modeli?

Türkiye'de yoktu tabii, dayım sağ olsun ekran kartını yurt dışından gelirken almıştı, GT 630.

WTF serisi soğutma konusunda ROG ile aynı sıcaklık değerlerini veriyordu ve görüntü bakımından çok daha iyiydi.
Modelden modele değişir tabii, ama çöp demek doğru olmaz.

Türkiye'de yoktu tabii, dayım sağ olsun ekran kartını yurt dışından gelirken almıştı, GT 630.
Hocam Galax'ın 3070 modelleri olarak neler var?

Hocam Galax'ın 3070 modelleri olarak neler var?

Tanıtım videolarına buradan ulaşabilirsiniz, daha WTF modellerinin tanıtım videoları çıkmadı, ayrıca ex gamer serisi de daha Teknobiyotik stoklarına girmedi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Tanıtım videolarına buradan ulaşabilirsiniz, daha WTF modellerinin tanıtım videoları çıkmadı, ayrıca ex gamer serisi de daha Teknobiyotik stoklarına girmedi:

Galax WTF modelini alacağım hocam 1 yıl sonra. Teşekkür ederim.

Görünüş olarak çöp demek istemiştim aslında.

Kime göre neye göre?
Bence şu kart çok karizmatik duruyor, soğutma anlamında da Gaming Z Trio modeliyle aynı sıcaklıkları veriyor:

untitled-3.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı