RTX 3090 için monitör tavsiyesi

A2 Türkçenizi tebrik ediyorum öncelikle.

Yazdığınıza gelirsek. Varsa bir fikriniz, buyurun siz yazın. Oradaki her monitör güzel aslında ama LG daha iyi gözüktü gözüme.

Ayrıca "LG iyidir" lafını "LG markası iyidir." anlamında kullanmamıştım. Biraz anlayış.
Sizle alakalı bir mesaj yazmadım. Siz ne alaka?

Bana laf attığınızı düşündüm, yanlış mıyım? Yazdığınıza mesajı ve altındaki görseli bana ithafen attığınızı düşünüyorum.
?:D Alakası yok dostum. LG aralarındaki en iyisi olduğu için önerdim. Alttaki fotoğraf ise Deep Turkish Web'ten "boşa yaşıyoruz ..." repliğinden bir fotoğraf. Arkadaşın 3090 alabilmesi ve seçtiği monitörlere bakarak attım. Coğrafya kaderdir misali. Seninle bir alakam yok yazımda.

?:D Alakası yok dostum. LG aralarındaki en iyisi olduğu için önerdim. Alttaki fotoğraf ise Deep Turkish Web'ten "boşa yaşıyoruz ..." repliğinden bir fotoğraf. Arkadaşın 3090 alabilmesi ve seçtiği monitörlere bakarak attım. Coğrafya kaderdir misali. Seninle bir alakam yok yazımda.
Özür dilerim hocam, yanlış anlamışım. Dalga geçtiğinizi sandım o yazdıklarınızdan. Benim hatam.

Arkadaşlar, daha önce de benzer bir konu açtım fakat bir sonuca varamadım. Yeni bir sistem topluyorum. RTX 3090 karta bir monitör bulmam lazım. İngiltere'den alacağım. 1000 pound bütçem var ama tabii ne kadar düşerse o kadar iyi benim için. Benim belirlediği 3 farklı özellikte monitör var buraya bırakıyorum, sebepleri ile birlikte seçim yapabilir misiniz? Farklı önerisi olanlar varsa değerlendirmeye açığım.

Alienware derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı