RTX 3090 sistem önerisi

B
Kendiniz toplayacaksanız bu sisteme bakabilirsiniz.

Teşekkürler, Evga markası nasıldır hocam?

Aşağıdaki sistem nasıl sizce dostlar? MSI marka ürünlerde ısınma problemi olduğunu duydum fakat bunlar sonuçta üst düzey ürünler bunlarda olmadığını tahmin ediyorum. Doğru mudur?

1645439289675.png

Bu arada bir kaç kişi de 3080 Ti ile 3090 arasında o kadar fark yok dedi. Aradaki fiyat farkına değer mi sizce?

@MarshWR hocam bence değmez 3080 Ti bazı oyunlarda FPS olarak geçiyor diye biliyorum.
Mantıklı gelmeye başladı hocam bu 3080 Ti, FPS olarak geçmiyor ama 2-3 FPS fark var sadece. Arada da 12.000TL fiyat farkı var. Araştırıyorum biraz daha.

Hazır kasalar var işinizi görmez mi?

Hocam hazır kasalar beni kanser ediyor maalesef. Tam beğeniyorum bir şeyi eksik oluyor. O yüzden biraz daha kendim toplamaya yöneldim.
Aşağıdaki sistemi sipariş verdim arkadaşlar, herkese tavsiyeler için teşekkür ediyorum. Elime ulaşınca konuyu güncelleyeceğim, heyecanla bekliyorum. :)

1645446869113.png

Mantıklı gelmeye başladı hocam bu 3080 Ti, FPS olarak geçmiyor ama 2-3 FPS fark var sadece. Arada da 12.000TL fiyat farkı var. Araştırıyorum biraz daha.

Hocam hazır kasalar beni kanser ediyor maalesef. Tam beğeniyorum bir şeyi eksik oluyor. O yüzden biraz daha kendim toplamaya yöneldim.
Aşağıdaki sistemi sipariş verdim arkadaşlar, herkese tavsiyeler için teşekkür ediyorum. Elime ulaşınca konuyu güncelleyeceğim, heyecanla bekliyorum. :)

Eki Görüntüle 1311897
O kasa soğutma konusunda baya kötü. Ek olarak 2. SSD daha uygun model olabilirdi. Son olarak o sıvı soğutmanın performansın çok iyi olmadığını duymuştum. Bence attığım sistem daha mantıklıydı.

Kasa'nın sıcaklıkları:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı