RTX 3090 stoğu nereden bulunur?

Bütçe
Belirsiz

Lıterhf

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar ekran kartını Türkiye'de bulamadım artık Almanya'dan alma düşüncem kararsızım ama yardımcı olur musunuz güvenli TR sitesinden link atarsanız sevinirim tüm sitelere baktım bir bulamadım satılan sıfır ürün.
Eğer bildiğinz siteler varsa stoğu varsa bana yazarsanıız sevinirim iyi günler.

Türkiye'de çok talep görecek bir ürün gibi durmuyor. Muhtemelen getirmezler. Garanti dışı kalmasına razıysanız yurt dışı mantıklı olabilir.

Garanti dışı kalıyor mu ciddan :( evet cok tercih edilmez cunku ASUS'un siyah modelere gore birkaç k daha pahalıya satılıyor white serisi özel bir seri bulunması cok zor bulunsada pahalı.

Teşekkürler. Yardımınız için fakat ASUS white serisi setup dizeceğim kısaca ekipman monitör sistem her şey ASUS olacak ve sistem sadece white olacaktır.

Garanti dışı kalıyor mu ciddan :( evet cok tercih edilmez cunku ASUS'un siyah modelere gore birkaç k daha pahalıya satılıyor white serisi özel bir seri bulunması cok zor bulunsada pahalı.

Teşekkürler. Yardımınız için fakat ASUS white serisi setup dizeceğim kısaca ekipman monitör sistem her şey ASUS olacak ve sistem sadece white olacaktır.
Amazon'dan alabilirseniz global garantisi oluyor genelde. Bunun haricinde kart Türkiye'ye gelmeden test ettirirseniz sonradan sıkıntı çıkarma ihtimali çok düşük.

Satıcı güvenilir mi? Risklimi alınır mı?
Amazon'dan alabilirseniz global garantisi oluyor genelde. Bunun haricinde kart Türkiye'ye gelmeden test ettirirseniz sonradan sıkıntı çıkarma ihtimali çok düşük.
teşekkürler.

Ben bu satıcıdan hiçbir şey almazdım. Çoğu siparişi iptal etmiş.

Teşekkürler. Almanya'dan alma kararı aldım fakat hemen alamayacağım ama sorun değil 2.000 euro şu anda ASUS ROG 3090 white OC Edition serisi.
2-3 hafta önce İncehesap Gaming gecesinde aynı kart 29.999 liraydı, tabii ki stoğu sadece 1 adetti.

Sağlık olsun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı