Hocam 22.500 bu saydıklarınız için çok iyi fiyat bence. Elden mi alacaksınız?i9-11900 32 GB 1TB HDD+512 GB SSD masaüstü+ASUS TUF Gaming monitör+ RTX3090 Ti alsam darboğaz yapar mı?
Ben de 3090Ti+i9 bilgisayar 22bin sandım, kalbime indiMasaüstü Bilgisayar - Bilgisayar Modelleri - n11
Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masaüstü Bilgisayar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Valla bende öyle sandım. :dBen de 3090Ti+i9 bilgisayar 22bin sandım, kalbime indi.
Masaüstü Bilgisayar - Bilgisayar Modelleri - n11
Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masaüstü Bilgisayar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
İkisinden hangisini alırdın?Gözlerim 3090 Ti'ı arıyor. Ne ki bu?
Diyorsan ben bunun üzerine 3090 Ti kendim alacağım kazık. Şu kasa 22K falan etmez.
İkisinden hangisini alırdın?
27.999Hocam attığınız fotoğrafta sadece ekran kartı markaları değişik. Daha ayrıntılı atmanız lazım. Diğer parçaların markası aynı mı?
27.499Hocam attığınız fotoğrafta sadece ekran kartı markaları değişik. Daha ayrıntılı atmanız lazım. Diğer parçaların markası aynı mı?
İkisinden hangisini alırdın?
Teşekkürler, emeğine sağlık![]()
VULCAN-4080SUPER / AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY / GALAX GeForce RTX 4080 SUPER SG White 16GB / 32GB RAM / 1 TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-4080SUPER Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4080 SUPER ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.