RTX 3090 Ti nasıl bir kart?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kadar fazla fiyat farkını sadece 3-5 FPS için vermek hiç akıl karı değil bence 6900XT'ye yönelinmeli.

3080 Ti varken 3090 da alınmaz Ti da alınmaz.

Arada bir 3070'ime sarılıp uyumak istiyorum. Umarım 1 2 sene daha götürür. 3090 Ti gerçekten çok elektrik yiyor.

Hocam ben 2060'ımın 5 sene daha gideceğini hesapladım 3070 götürürsün bir zahmet 1-2 sene. 1-2 sene sonra şu anki 2070 gibi olur herhalde.

Sorması ayıp elektrik faturası ne kadar geldi.
Dostum ben iki sistem birden kullanıyorum. Biri macbook pro diğer PC. PC hep açık çünkü aktif Discord yöneticisiyim. Devamlı pc de macbook da açık. Ama akşamları genelde 3 4 saat oyun oynuyorum ve çoğu AAA oyunlar. Aşağıda görüyorsun ledler falan genelde hep açık. Tahminen eve 800 gelen elektrik faturasının yarısı bana ait. 3080 3090 falan kullansam tahmin bile edemiyorum.

FINAL-STAGE.jpg

20220507_224425 2.jpg

Dostum ben iki sistem birden kullanıyorum. Biri MacBook Pro diğer PC. PC hep açık çünkü aktif Discord yöneticisiyim. Devamlı PC de MacBook da açık. Ama akşamları genelde 3 4 saat oyun oynuyorum ve çoğu AAA oyunlar. Aşağıda görüyorsun LED'ler falan genelde hep açık. Tahminen eve 800 gelen elektrik faturasının yarısı bana ait. 3080 3090 falan kullansam tahmin bile edemiyorum.

Eki Görüntüle 1466909

Tedasi eve tapularsin muhtemelen 😂
Tasarımını beğendim güle güle kullan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı