RTX 4050 laptopa termal macun önerisi

Derecelere baktım MX 6 daha uygun ve daha iyi çıktı pumpout olayı da yok deniliyor MX6 alayım değil mi?

Teknobiyotik'ten Hepsiburada'dan alsam fark eder mi sence?

Son düzenleyen: Moderatör:
MX-6 öneririm, kendi deneyimim boşta 60'ın altına düşmeyen laptop 26-27 derecelerde çalışıyordu yük altında 65-70 zor çıkıyordu onun haricinde zaten kendini ispatlamış bir marka.

Derecelere baktım MX 6 daha uygun ve daha iyi çıktı pumpout olayı da yok deniliyor MX6 alayım değil mi?

Teknobiyotik'ten Hepsiburada'dan alsam fark eder mi sence?

Karşıma çıkan ilk satıcıyı attım, Online mağazalardan alırken dolandırıcı olmamasına dikkat et. Çok sayıda fotoğraf ve olumlu yorum almış satıcıları tercih edeceğin taktirde fark etmez.

MX-6 öneririm kendi deneyimim boşta 60'ın altına düşmeyen laptop 26-27 derecelerde çalışıyordu yük altında 65-70 zor çıkıyordu onun haricinde zaten kendini ispatlamış bir marka.

Karşıma çıkan ilk satıcıyı attım Online mağazalardan alırken dolandırıcı olmamasına dikkat et çok sayıda fotoğraf ve olumlu yorum almış satıcıları tercih edeceğin taktirde fark etmez.

Bu QR kod veyahut orijinal olduğunu belirten seri numarası var mı?

Piyasada çakması var mı bilmiyorum o yüzden çakmalarını nasıl ayırt edersin bir şey söyleyemem. Ben genel olarak söyledim.

Pump out olayı varsa MX6 hem fiyat olarak yarı yarıya grizzly 800 lira bilemedim uzun ömür ve pumpout olmaması için MX6 kafaya yattı ama karar veremedim.

@Astiva usta yorumun nedir son kararı sen ver istiyorum.

İkisi de üzmez sen merak etme Grizzly tabii ki daha pahalı gram başına göre ama grizzlynın iletkenliği de MX-6'dan daha iyi.

MX6 kullanması daha pratik, gramajı yüksek, uygulaması daha kolay bir ürün. O da işinizi fazlasıyla görür merak etmeyin o da üst seviye bir macun ama dediğim gibi ben laptop için gidip Grizzly Kryonaut kullandım zaten senede kaç kere yeniliyorsun 1 gram olsa bile koymuyor 1 kere aldığında.

Mesela böyle yorumlar da var onun için Grizzly bir tık daha önde. Gerçi Grizzly in soğutması bir tık daha önde olsa da bir dık daha çabuk da kuruyor MX-6 ya nazaran.

Ayrıca Pullwark Ice Dragon modeline de bir göz gezdirebilirsiniz. Ben şahsen kullanmadım ama kullanan 2-3 arkadaşım memnundu değerleri de yüksek hem iyi soğutuyor demişlerdi.

Dosya Ekleri

• Resmm.JPG
    Resmm.JPG
    55,8 KB · Görüntüleme: 22
İkisi de üzmez sen merak etme grizzly tabii ki daha pahalı gram başına göre ama grizzlynın iletkenliği de MX-6'dan daha iyi.

MX6 kullanması daha pratik, gramajı yüksek, uygulaması daha kolay bir ürün. O da işinizi fazlasıyla görür merak etmeyin o da üst seviye bir macun ama dediğim gibi ben laptop için gidip grizzly Kryonaut kullandım zaten senede kaç kere yeniliyorsun 1 gram olsa bile koymuyor 1 kere aldığında.

Öyle doğru söylüyorsun aslında grizzly 5.5 gram var onu alacağım kafama yattı ne diyorsun sence. https://www.hepsiburada.com/thermal...ansli-termal-macun-tg-k-015-r-pm-HB00000YSFA8

Öyle doğru söylüyorsun aslında grizzly 5.5 gram var onu alacağım kafama yattı ne diyorsun sence. https://www.hepsiburada.com/thermal...ansli-termal-macun-tg-k-015-r-pm-HB00000YSFA8

Bir de ekran kartı ve işlemciye kaç gram sürmem lazım benim bildiğim 1 gram en baba 1.5 gram yüzeyi normal kaplayacak şekilde bazıları da ince sürmen gerekiyor diyor ben hangisini yapayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı