RTX 4050 laptopa Windows 10 kurulur mu?

Gabriel Barsch

Picopat
Merhaba, cihazım ASUS TUF A15, RTX 4050, AMD Ryzen 5 7535HS, 16 RAM, 512 SSD. Windows 11 sanki bir tık hantal çalışıyor gibi, Alt Tab atarken drop yiyorum ve performans kayıplarım var, Windows 10 daha akıcı ve iyi geliyordu bana, driver problemi yaşanır mı bu cihazla Windows 10 dönersem?

Merhaba, cihazım ASUS TUF A15, RTX 4050, AMD Ryzen 5 7535HS, 16 RAM, 512 SSD. Windows 11 sanki bir tık hantal çalışıyor gibi, Alt Tab atarken drop yiyorum ve performans kayıplarım var, Windows 10 daha akıcı ve iyi geliyordu bana, driver problemi yaşanır mı bu cihazla Windows 10 dönersem?

Yaşanmaz muhtemelen hocam, yaşanırsada kurarsınız zaten.

Yeni cihaz olduğu için driver sıkıntıları yaşanabilir deneyin isterseniz olmazsa geri dönersiniz.

Sizce hangi işletim sistemi bu cihaz için daha iyi olur, aslında memnunum ama performans kayıpları yaşıyorum dediğim gibi.

küçük drop sorunları ve performans kayıpları neden kaynaklanır ?.
Cihazın sıcaklıkları ne durumda hocam throttle yaşanıyor olabilir.

Cihazı 4 ay önce aldım, işlemci yüksek gibi 90-93 derecede çalışırken gördüm, ekran kartı 70-75 derece.
Hocam işlemciniz fazla ısınıyor bu oyun oynarken ani droplara neden oluyor. İşlemcinize limit koymayı deneyebilirsiniz tarayıcıda detaylı rehberler mevcut.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı