RTX 4050 sistem açılmıyor

Mehmedovskii

Megapat
Daha fazla  
RAM
16GB
SSD veya HDD modeli
Samsung Evo
Ekran kartı
RTX 4050
Anakart
HP
İşlemci
İ5 13500H
HP Victus 15 laptopa sahibim. Bugün laptop açıkken dışarı çıktım 20 dakika sonra geldiğimde normal olarak PC kitlenmişti. Şifremi girdiğimde kabul etmedi, defalarca denedim kabul etmedi. Kurcalarken yeni bir hesapla giriş yapı seçtim sanırım. Şu an yeni oluşturulan kullanıcının şifresini doğal olarak bilmediğimden giriş yapamıyorum. Ekranda şifremi unuttum veya farklı bir kullanıcıya geç gibi seçenekler de yok. Defalarca yeniden başlattım, kapattım hep bu kullanıcı açılıyor. Güvenli mod da açılmıyor. Sağlam çalışan bir sisteme ne olmuş olabilir aklım almıyor.

17383448845858258408295129327301.jpg

HP Victus 15 laptopa sahibim. Bugün laptop açıkken dışarı çıktım 20 dakika sonra geldiğimde normal olarak PC kitlenmişti. Şifremi girdiğimde kabul etmedi, defalarca denedim kabul etmedi. Kurcalarken yeni bir hesapla giriş yapı seçtim sanırım. Şu an yeni oluşturulan kullanıcının şifresini doğal olarak bilmediğimden giriş yapamıyorum. Ekranda şifremi unuttum veya farklı bir kullanıcıya geç gibi seçenekler de yok. Defalarca yeniden başlattım, kapattım hep bu kullanıcı açılıyor. Güvenli mod da açılmıyor. Sağlam çalışan bir sisteme ne olmuş olabilir aklım almıyor.

Eki Görüntüle 2412883

Rastgele 1 şifre girmeyi denediniz mi bazen yeni şifre oluşturmak için şifre istiyor.

Hayır öyle bir şey istemedi. Şu an New üzeri geçemiyorum. Kurtarma seçeneklerinin ne yapmam gerekiyor. ChatGPT beni çıldırtmak üzere de.

Bu konularda chatGPT'ye cok guvenmeyin eğer şu anda da herhangi bir şifre girildiğinde kabul etmiyorsa format atabilirsiniz.

Bu konularda chatGPT'ye cok guvenmeyin eğer şu anda da herhangi bir şifre girildiğinde kabul etmiyorsa format atabilirsiniz.
İçinde çok fazla dosyam var ve yedek alma şansım da yok. Güvenli modda komut sistemini açıp var olan hesapların şifrelerini kaldırdım ama halen açılıştaki New User yazan şifre istiyor.

Güvenli modda bile çıkıyor karşıma.
17383488036623347906637088414708.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı