RTX 4050 sistem RDR2'de kaç FPS alır?

Dalga mı geçiyorsunuz 1660 la değil Ultra orta ayarlarda anca oynarsınız.
Benim kasamı benden mi iyi bileceksin oynuyorum FSR ile ultrada. Hadi bana inanma buradaki adam ultrada 60 FPS oynuyor sallama ya.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

75W versiyonuyla çoğunluğu Ultra-Yüksek karışık ayarlar DLSS Auto ayarında açık bir şekilde onlineda 50-60 FPS civarı alabiliyorum. Güç tasarrufu modunda kullanıyorum bilgisayarı ona rağmen alabiliyorum. Tabii çok fazla insanın ve ışıklandırmanın olduğu yerlerde FPS 40 civarına düşebiliyor. Ultra olan ayarları Yüksek şeklinde değiştirirseniz muhtemelen 60 FPS rahat oynarsınız.

Benim kasamı benden mi iyi bileceksin oynuyorum FSR ile ultrada. Hadi bana inanma buradaki adam ultrada 60 FPS oynuyor sallama ya.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anlamıyorsunuz boş mekanda anca 60 FPS alıyor videoda da zaten. 3 5 NPC'li ortamda FPS düşmeye başlıyor şehir de anca 30-45 FPS alır.

Anladım sizinle daha fazla tartışmayacağım belli ki inatçısınız Mevlana'nın bir sözü ile konuyu salıyorum vesselam; "bir delil ile 40 alimi yendim ama, 40 delil ile 1 cahili yenemedim"
Ben sana videolu şekilde kanıt atıyorum sen gelmişsin bana Mevlana'nın sözüyle kanıt atıyorsun. 😂 Bence cahil kişi belli ama neyse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı