- Makaleler
- 5
Benim GTX 1660 Super ultrada oynatıyor arkadaş nereye güçlü değil?Arkadaşlar 4050 o kadar güçlü bir kart değil 3050'den biraz daha iyi 3060 gibi bir şey.
Benim GTX 1660 Super ultrada oynatıyor arkadaş nereye güçlü değil?Arkadaşlar 4050 o kadar güçlü bir kart değil 3050'den biraz daha iyi 3060 gibi bir şey.
Merhaba, sistemimin alacağı FPS'e göre RDR2 indirmek istiyorum. RTX 4050 ekran kartım, i5-13400 işlemcim ve 16 GB RAM'im var. Yanıtlarınızı bekliyorum.
Benim GTX 1660 Super ultrada oynatıyor arkadaş nereye güçlü değil?
O değerleri dolu mekanlarda Ultra ayarlarda alamazsınız 3060 ile.
Benim kasamı benden mi iyi bileceksin oynuyorum FSR ile ultrada. Hadi bana inanma buradaki adam ultrada 60 FPS oynuyor sallama ya.Dalga mı geçiyorsunuz 1660 la değil Ultra orta ayarlarda anca oynarsınız.
Benim kasamı benden mi iyi bileceksin oynuyorum FSR ile ultrada. Hadi bana inanma buradaki adam ultrada 60 FPS oynuyor sallama ya.
@Yoscen hayır almaz hadi düşsün FPS 2-3 ayar kapatır yine oynar.
Ben sana videolu şekilde kanıt atıyorum sen gelmişsin bana Mevlana'nın sözüyle kanıt atıyorsun.Anladım sizinle daha fazla tartışmayacağım belli ki inatçısınız Mevlana'nın bir sözü ile konuyu salıyorum vesselam; "bir delil ile 40 alimi yendim ama, 40 delil ile 1 cahili yenemedim"
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.