RTX 4050 sistem RDR2'de kaç FPS alır?

Kardeşim yazdığım mesajı sonuna kadar okudunmu DLSS saymadan yazdım en başından beri çünkü DLSS bozuyor. E DLSS olmadığı zaman da 60 FPS rüyasında görür anladın mı güzel kardeşim. Konu değiştirmiyorum yani konu hala 60 FPS alamaması DLSS saymadığım için.
Kardeşin değilim ben senin yaşımı bile bilmiyorsun. DLSS saymamak gibi birşeyde yok DLSS bu kartların kendi özelliği ve görüntüyü falan bozmuyor hikaye onlar.

Kardeşim yazdığım mesajı sonuna kadar okudunmu DLSS saymadan yazdım en başından beri çünkü DLSS bozuyor. E DLSS olmadığı zaman da 60 FPS rüyasında görür anladın mı güzel kardeşim. Konu değiştirmiyorum yani konu hala 60 FPS alamaması DLSS saymadığım için.
Kartın birebir kullanıcısıyım, Ultra'da 50-60 FPS veriyor.

Kartın birebir kullanıcısıyım, Ultra'da 50-60 FPS veriyor.

Mesajları okuyun lütfen 1 saatte size anlatmak istemiyorum. At ile dörtnala koşmadığınızda veya etrafınızda kimse olmadığında DLSS olmadan 60 FPS anca alırsınız bakın anca diyorum. Test videolarındanda izleyebilirsiniz dediğim gibi sonuç çıkacaktır. Yani öyle bir diyorsunuz ki sanki her yerde sabit 60FPS alıyorsunuz. O 60 FPS alabileceğiniz en yüksek değer siz atla bir koşturun bakim ormanda FPS nasıl 30'lara düşüyor :D

@Yoscen ben kafayı taktım sana müsait bir zamanda Ultra ayarlarda RDR2 oynarken video çekeceğim çatışmaya falan da gireceğim bakalım GTX 1660 Super Ultra ayarlarda açacak mı? Bu arada DLSS falan da yok benim kartım RTX değil bakalım ne olacak? 🤣

Gelelim size üstte yazdığım şeyler sizin içinde geçerli 4050 bile bu değerleri alıyorken senin 1660S'ye ne oluyor?

Son düzenleme:
Mesajları okuyun lütfen 1 saatte size anlatmak istemiyorum. At ile dörtnala koşmadığınızda veya etrafınızda kimse olmadığında DLSS olmadan 60 FPS anca alırsınız bakın anca diyorum. Test videolarındanda izleyebilirsiniz dediğim gibi sonuç çıkacaktır. Yani öyle bir diyorsunuz ki sanki her yerde sabit 60FPS alıyorsunuz. O 60 FPS alabileceğiniz en yüksek değer siz atla bir koşturun bakim ormanda FPS nasıl 30'lara düşüyor :D

Gelelim size üstte yazdığım şeyler sizin içinde geçerli 4050 bile bu değerleri alıyorken senin 1660S'ye ne oluyor?:D
Kartın teknolojisini niye kullanmayalım? 🤣

Kartın teknolojisini niye kullanmayalım? 🤣

Ya sabır çünkü görüntüyü bozuyor anlayın artık DLSS sandığınız şey FPS yükseltmek için görüntüyü bozuyor çoğu oyunda. En azından bahsi geçen oyun için durum böyle. Bende isterim DLSS açim X2 FPS alim ama öyle olmuyor. Kendi adıma konuşim DLSS açtığımda oyundan hiç zevk alamadım görüntü kalitesi olarak. Bu söylediklerim yetti mi? Lütfen biri daha gelip muhalif olmasın yazmaktan yoruldum. Ortada bir gerçek var ve siz bunu görmüyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı