RTX 4050 sistem RDR2'de kaç FPS alır?

DLSS niye kapatsın adam RTX kartların anlamı zaten DLSS?

Tekrar tekrar yazmak istemiyorum ama zorluyorsunuz! "6 yıllık oyun" dediğiniz oyun zamanın ötesinde bir oyun bugün hala o tarz oyunlar yok maalesef. Ayrıca RTX 4050'nin geçen yıl çıkması da bir anlam ifade etmiyor. Attığınız videoyu da yorumladık arkasında durmaktan vazgeçin bomboş arazide DLSS yardımıyla anca 60FPS alıyor. Gelelim DLSS'ye RTX kartın anlamı DLSS demişsiniz RDR2'nin de olayı grafik adam grafikten zevk almak için oynayacak. DLSS açtığınız anda biraz FPS arttırmak için görüntünün içinden geçiyorsunuz. Çimler falan hep gerçeklikten çıkıyor herhalükarda denedim ister kalite modunda ister Ultra performans modunda DLSS ile oynayın grafikler berbat oluyor. Sonra kendinizi kandırıyorsunuz 60FPS oynuyorum diye. Ben DLSS'yi saymadan yorum yaptım en başından beri.

Merhaba, sistemimin alacağı FPS'e göre RDR2 indirmek istiyorum. RTX 4050 ekran kartım, i5-13400 işlemcim ve 16 GB RAM'im var. Yanıtlarınızı bekliyorum.
mid-high ayarlarda DLSS ile 70-80 alır. 4050 7840hs HP Victus ile oynadım 90 civarı aldım. Kesinlikle indirin, tarihin en iyisidir.

Kardeşim yazdığım mesajı sonuna kadar okudunmu DLSS saymadan yazdım en başından beri çünkü DLSS bozuyor. E DLSS olmadığı zaman da 60 FPS rüyasında görür anladın mı güzel kardeşim. Konu değiştirmiyorum yani konu hala 60 FPS alamaması DLSS saymadığım için.

Hepinize yanıtlarınız için çok teşekür ederim. 90 FPS'in altına düşmemek için hangi ayarlarda oynamamı tavsiye edersiniz acaba?

Hepinize yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. 90 FPS'in altına düşmemek için hangi ayarlarda oynamamı tavsiye edersiniz acaba?

DLSS ile birkaç ayarı ultradan yükseğe çekerseniz almanız mümkün ama kendiniz ayarı kurcalayarak daha iyi bir sonuç elde edebilirsiniz.

DLSS ile birkaç ayarı ultradan yükseğe çekerseniz almanız mümkün ama kendiniz ayarı kurcalayarak daha iyi bir sonuç elde edebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim, o halde oyunu bu gece indireceğim. Ultra ayarlar olmasa da olur aslında, yüksek ayarlar bile yeterli olur bence çünkü 4K destekli bir monitöre sahip değilim.

DLSS ile 60 70 civarı alırsın yetmezse optimize ayarlara bak ben 4060la en yüksekte 70 80 arası alıyorum dlss kapalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…