Çözüldü RTX 4050 sistemde "DPC_WATCHDOG_VIOLATION" mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

shukyoteki

Decapat
Daha fazla  
RAM
32 GB
Ekran kartı
RTX 4050
İşlemci
i7 13.nesil
Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce aldığım Monster Abra A5 v20.3.2 bilgisayarımda Windows 11 kurulumunu yaptım Monster'ın driverlarını kurdum. Normal kullanımda bir problem yaşamıyorum ama RDR2 veya BF1 gibi büyük oyunları açtığımda bir süre sonra oyun donuyor ve mavi ekran hatası alıyorum. Sürücüleri DDU ile silip yeniden kurdum, bilgisayarı formatlayıp tekrar Windows kurdum ama hiçbir sorunu çözmedi. Minidump dosyalarını ekte verdim, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
1 ay sonra Update vereyim:
Monster'ı aradım uzaktan bağlanıp yine driver silip yüklediler klasik şeyleri yaptılar, PC'yi sıfırlayıp tekrar kurduğumu da söyledim. Minidumpları inceledikten sonra sorun ekran kartında teknik servise gönderin dediler yaklaşık 1 hafta serviste kaldı, (not olarak da bilgisayarı yeni aldığımı ve mağduriyetimin giderilmesi gerektiğini yazdım.). Garantim de olduğundan yeni PC gönderdiler driverları aynı şekilde kurdum ve sorunsuz çalışıyor yani ekran kartı sorunluymuş.
Mavi ekran hakkında bilginiz yoksa ne diye konuya bakıyorsunuz? DMP to İmage ne demek abi? Dmp dosyaları inceleyerek mavi ekrana bakacasınız. Bilmiyorsanız konuyu kirletmeyin. @claus
Ben de yanlış yazdım zannediyorum kendimden şüphe ettim :d hocam bi bakabilir misiniz konuya hakimseniz?

Mavi ekran hakkında bilginiz yoksa ne diye konuya bakıyorsunuz? DMP to İmage ne demek abi? Dmp dosyaları inceleyerek mavi ekrana bakacasınız. Bilmiyorsanız konuyu kirletmeyin. @claus
Hocam fotoğrafları atamadınız ya bende fotoğrafın dosya türünde problem yasayıp atamadınız zannettim.

1 ay sonra Update vereyim:
Monster'ı aradım uzaktan bağlanıp yine driver silip yüklediler klasik şeyleri yaptılar, PC'yi sıfırlayıp tekrar kurduğumu da söyledim. Minidumpları inceledikten sonra sorun ekran kartında teknik servise gönderin dediler yaklaşık 1 hafta serviste kaldı, (not olarak da bilgisayarı yeni aldığımı ve mağduriyetimin giderilmesi gerektiğini yazdım.). Garantim de olduğundan yeni PC gönderdiler driverları aynı şekilde kurdum ve sorunsuz çalışıyor yani ekran kartı sorunluymuş.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı