RTX 4050 sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

emirhanndrms

Femtopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://disk.yandex.com.tr/d/I1xkJ7eKddPvRQ
RAM
16 GB Samsung RAM
SSD veya HDD modeli
WD SSD
Ekran kartı
RTX 4050
İşlemci
İntel Core İ5 12. Nesil
Yaklaşık 5 ay önce Acer Nitro 5 515-58 modelinde bilgisayar aldım aldığım günden beri basit oyunlarda bile mavi ekran sorunu vermekte 2 defa garantiye yolladım her defasında stres testi yapıp sıfırlayıp Windows kurup yolluyorlar.

Son gönderişimde iade talebinde bulunduğum için işlerini ciddiye alıp yaptılar. Yaz boyu hiç sorun yaşamadığım cihazım tekrardan mavi ekran hataları vermeye başladı (basit 1 GB alanı olan ekran kartı gereksinimleri çok aşırı yüksek olmayan oyunda bile verebiliyor)

İnternette gördüğüm çoğu şeyi denedim fakat olumlu bir sonuç alamadım yardım edebilir misiniz?

@emirhanndrms Sorunu sadece CS2'de yaşıyorsanız oyun kaynaklı olabilir. Zira yine aynı hata.

1732519968322.png

@emirhanndrms Sorunu sadece CS2'de yaşıyorsanız oyun kaynaklı olabilir. Zira yine aynı hata.

Eki Görüntüle 2359830
sadece cs oynadığım için tek orada alıyorum başka oyunlarda da veriyor normalde

durum güncellemesi verir misin?
az önce yedim tekrardan.

@turko35408 2 gündür mavi ekrandan çok bilgisayar siyah ekranda kalıyor sadece fare gözüküyor bazen tamamen simsiyah ekranda kalıyor.

Son düzenleme:
2 gündür mavi ekrandan çok bilgisayar siyah ekranda kalıyor sadece fare gözüküyor bazen tamamen simsiyah ekranda kalıyor.
Ekran kartında donanımsal bir sorun olabilir hocam. Overclock yaptınız mı? Isılar ne durumda?

Ekran kartında donanımsal bir sorun olabilir hocam. Overclock yaptınız mı? Isılar ne durumda?
overclock hiç yapmadım hocam ısılar normal 90 üstü çıkmıyor.

@turko35408 2 3 gün önce çok nadir yapan bilgisayar şu an oyuna girdiğim gibi mavi ekran veriyor artık anlamıyorum.

ekstra olarakta şu dikkatimi çekti

Dosya Ekleri

• resim_2024-11-26_155654189.png
    resim_2024-11-26_155654189.png
    19,3 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı