RTX 4050 sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

emirhanndrms

Femtopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://disk.yandex.com.tr/d/I1xkJ7eKddPvRQ
RAM
16 GB Samsung RAM
SSD veya HDD modeli
WD SSD
Ekran kartı
RTX 4050
İşlemci
İntel Core İ5 12. Nesil
Yaklaşık 5 ay önce Acer Nitro 5 515-58 modelinde bilgisayar aldım aldığım günden beri basit oyunlarda bile mavi ekran sorunu vermekte 2 defa garantiye yolladım her defasında stres testi yapıp sıfırlayıp Windows kurup yolluyorlar.

Son gönderişimde iade talebinde bulunduğum için işlerini ciddiye alıp yaptılar. Yaz boyu hiç sorun yaşamadığım cihazım tekrardan mavi ekran hataları vermeye başladı (basit 1 GB alanı olan ekran kartı gereksinimleri çok aşırı yüksek olmayan oyunda bile verebiliyor)

İnternette gördüğüm çoğu şeyi denedim fakat olumlu bir sonuç alamadım yardım edebilir misiniz?

@emirhanndrms her iki minidump dosyasında da ekran kartı (NVIDIA) sorunu görünüyor. Rehberi uygulayın.

Ayrıca BIOS sürümünüz eski güncelleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

dediklerinizi uyguladım ilk gün sorun yoktu daha sonradan cs2 de 2 defa mavi ekran verdi 112124-17343-01.dmp

DDU işlemini bir de güvenli mod'da yapın. Aynı hatayı almışsınız.

Merhabalar zaten ilk yaptığımda güvenli modda uygulamıştım ama doğru mu yaptım bilmiyorum. DDU işlemi bittikten sonra geforce experience indirdiğimde hata verdi açılmadı ben de daha önceden yüklü olan sürücüyü tekrar kurdum orada mı bir hata oldu acaba.

Hocam DDU ile tekrar kaldırın NVIDIA'dan indirip full kurulum yapın. Experience'ı ayrı kurmanıza gerek yok.
tamamdır tekrar yapacağım ama bilgisayar bazen mavi ekran veriyor bazen yapmıyor bunu daha hızlı test edebileceğim herhangi bir yazılım var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…