RTX 4050 Victus'ta kronik sorun var mı?

2.el ise alınmaz ama sıfırıda 30 k etmez bence illaki laptop alacaksanız İtopya'da verdigim link laptop 13 k indirime girerek 40 k sepette 27 k düsmüş bilgin olsun.
(Bence bu paraları bunlara verecegine masaüstü alablirsin)

2.el ise alınmaz ama sıfırıda 30 k etmez bence illaki laptop alacaksanız İtopya'da verdigim link laptop 13 k indirime girerek 40 k sepette 27 k düsmüş bilgin olsun.
Anladım, teşekkürler

HP Victus 15 genel olarak sorunları olan bir seridir bütçe verirseniz daha iyi laptoplar bulunur.
Elimde MSI PULSE GL66 11UCK var belki onunla takas yaparım diye düşünüyordum. Bendeki cihazı yeni aldım ikinci el grarantiye gitti geldi ben almadan hemen önce. Lakin işlemci sıcaklığı ve fan gürültüsünden rahatsız oluyordum oyundayken ancak sıcaklık değerlerinin normal olduğunu okudum forumlarda. Başta işkillenip victusla takas yapmayı düşündüm o yüzden sordum.(Yani yeni alma durumum şuan söz konusu değil malesef) Pulse nin sistemi ram ve SSD aynı victusla işlemci i7 11800H , RTX3050.
İşlemci 85-95 görüyor(bu işlemcilerde genelde böyleymiş) oyundayken arkadaşımın yükseltmeli fanı ile denedik 75lere kadar düşüyor. Ekran görüntü kalitesi victusa göre çok iyi ,kasa tasarımı da sağlam. Yüksek performansta kullanırken altına fan koyup bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum victus ile takas yerine.
Sizce

Takas ederseniz üstüne para vercekmisiniz bu önemli takas için. Diğeri ram islemci ve ekran karti olarak victus bariz daha iyi ram miktarı aynı olsada victusun ramleri ddr5 ve mhz daha yüksektir. Victus 16 olsa takas edilir herhangi bir sorun yok ama victus 15 olduğu için soru işaretleri oluyor

MSI olan modelde ekran kartı watt değeri 35 çok düşük.

Takas ederseniz üstüne para vercekmisiniz bu önemli takas için. Diğeri ram islemci ve ekran karti olarak victus bariz daha iyi ram miktarı aynı olsada victusun ramleri ddr5 ve mhz daha yüksektir. Victus 16 olsa takas edilir herhangi bir sorun yok ama victus 15 olduğu için soru işaretleri oluyor
Üzerine para vermeyeceğim takas olursa

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı