İncelemelerde oyunlarda FPS sorunu yaşarsınız vs. diyorlardı. Sizce alınır mı?
RTX teknolojisini kullanmak istiyorum.Amd kart istemiyorsan alınabilir. Amd ye karşı bir önyargın yoksa alınmaz. 8GB Vram den ötürü bazı oyunlarda sorun yaşarsın.
3060'dan 10 FPS daha yüksek değerler veriyor fakat tek problemi 12 GB versiyonu olmaması![]()
ne 10 fps 40 50 araştır3060'dan 10 FPS daha yüksek değerler veriyor fakat tek problemi 12 GB versiyonu olmaması![]()
Merhaba ben de 4060 bir sistem topluyorum. Yeni oyunlara zaten para vermeyeceğimi bildiğim için eski ama güzel oyunları oynarım. 8 GB sınırda bir yeterlilik mi olur, yoksa baya baya yeterli mi olur? Şu an fiyatı 12 bin tl. Bir de yaklaşık 4 5 yıl sonra satabileceğim bir ekran kartı mı?3060'a göre çok iyi bir kart saf kas gücüne bakıyorsunuz bakmamanız gerekiyor. 8 GB VRAM ağır oyun oynamayan ve 1080p oyunucusu için yeterli olacaktır. DLSS 3 ve fg desteği muazzam bir teknoloji 4000 serisi 5000 serisine hazırlık 5000 serisi mükemmel olacak. 4000 serisi beta ekran kartı gibi bir şey ben zorunda olduğum için 4060 aldım The Last of Us Part 1 de bir sorun yaşamadım drop falan olmadı. Zaten yakın süre de VRAM sıkıştırma yapacaklar bu kartlar 12 GB olabilir miydi evet ama bu kart kötü bir kart değil. Gelecek için iyi bir kart.
Merhaba ben de 4060 bir sistem topluyorum. Yeni oyunlara zaten para vermeyeceğimi bildiğim için eski ama güzel oyunları oynarım. 8 GB sınırda bir yeterlilik mi olur, yoksa bayağı bayağı yeterli mi olur? Şu an fiyatı 12 bin TL. Bir de yaklaşık 4 5 yıl sonra satabileceğim bir ekran kartı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.