RTX 4060 boşta 70 dereceye ulaşıyor

MMmuratt

Zeptopat
Daha fazla  
Sistemim NVIDIA RTX 4060 işlemci Ryzen 7 5700X bir şey açmadan bile ekran kartı 70 dereceyi geçiyor. Ama görev çubuğunu açıp oradan performansa tıkladığımda derecesi hızlı bir şekilde düşmeye başlıyor. Görev çubuğunu açıp oyun oynamak durumunda kalıyorum yok çok ısınıyor. Neden kaynaklanıyor olabilir?

Sistemim NVIDIA RTX 4060 işlemci Ryzen 7 5700X bir şey açmadan bile ekran kartı 70 dereceyi geçiyor. Ama görev çubuğunu açıp oradan performansa tıkladığımda derecesi hızlı bir şekilde düşmeye başlıyor. Görev çubuğunu açıp oyun oynamak durumunda kalıyorum yok çok ısınıyor. Neden kaynaklanıyor olabilir?

Fan hızına baktınız mı? Öncelikle ne kadar süredir kullandığınızı, ne kadar tozlandığını söylerseniz sorunu çözmesi daha kolay olur.

Korsan oyun veya yazılım indirdiyseniz arkada mining dönüyor olabilir bir Kaspersky ile taratın derim.

Sistemim NVIDIA RTX 4060 işlemci Ryzen 7 5700X bir şey açmadan bile ekran kartı 70 dereceyi geçiyor. Ama görev çubuğunu açıp oradan performansa tıkladığımda derecesi hızlı bir şekilde düşmeye başlıyor. Görev çubuğunu açıp oyun oynamak durumunda kalıyorum yok çok ısınıyor. Neden kaynaklanıyor olabilir
Fan hızına baktınız mı? Öncelikle ne kadar süredir kullandığınızı, ne kadar tozlandığını söylerseniz sorunu çözmesi daha kolay olur.
3 aylık cihaz daha. Fan ısınınca çok çalışıyor

Korsan oyun veya yazılım indirdiyseniz arkada mining dönüyor olabilir bir Kaspersky ile taratın derim.

Hocam virüs olma ihtimale neredeyse %100 Kaspersky ile virüs taraması yapın o zaman bir tarama yapayım. Çok teşekkür ederim
Hocam virüs olma ihtimale neredeyse %100 Kaspersky ile virüs taraması yapın PC de sıkıntı yok.

Hocam virüs olma ihtimale neredeyse %100 Kaspersky ile virüs taraması yapın PC de sıkıntı yok.

Hocam Kasperskyle de tarama yaptım yine durum değişmedi

Hocam Kaspersky'le de tarama yaptım yine durum değişmedi.

Hocam anladığım kadarıyla Görev Yöneticisi açılınca düzeliyor bunun nedeni virüsün genelde Görev Yöneticisi açıldığına kapanmasıdır tarattığınızda virüs çıkmadıysa temiz bir format düzelticektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı