RTX 4060 CP2077 oynarken 60 derecede çalışıyor

EminKaymaz

Centipat
Daha fazla  
ASUS Dual RTX 4060 ekran kartım var, Cyberpunk 2077 oyununu biraz oynadım ekran kartı maksimum 68, ortalama 60 dereceyi gördü. İnternette testlere baktığımda, Ultra ayarlarda oynayan birisi en fazla 58 dereceyi görmüş.

Kasam. Enermax starryfort SF60h, önünde 3 fan arkasında 1 egzoz fanı var. Bu derece farkının sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS Dual RTX 4060 ekran kartım var, Cyberpunk 2077 oyununu biraz oynadım ekran kartı maksimum 68, ortalama 60 dereceyi gördü. İnternette testlere baktığımda, Ultra ayarlarda oynayan birisi en fazla 58 dereceyi görmüş.

Kasam. Enermax starryfort SF60h, önünde 3 fan arkasında 1 egzoz fanı var. Bu derece farkının sebebi nedir?

Hocam dereceler normal.

Kasadaki soğutma yeterince iyi olmayabilir veya bulunduğu yerde yeterince iyi hava almayabilir ama yine de normal sıcaklıklar kafaya takılacak bir şey yok ortada.

Aynı ekran kartına sahibiz. Benim kasanın fanlarının 3 tanesi çalışmıyor. (Sadece ön üst fan ve işlemci fanı çalışıyor, diğerleri nedense inaktif çözemedim bir türlü.) Ben de benzer dereceleri görüyorum. Kartla ilgili bir sorun olduğunu sanmam soğutması gayet iyi Dual serisinin. Çok sorun edilecek bir tarafını göremedim. Normal değerler.

Ne güzel ekran kartınız buz gibi çalışıyor işte. Bir sorun yok.

Benim ekran kartım 80 dereceyi görüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı