RTX 4060 CS2'de 200 FPS altına düşüyor

Bende Ryzen 5 5500 ile RX 7600 var. Ölüm maçında FPS' in 108' e kadar düştüğü oluyor hocam normal. 1280x960 Low 2x MSAA' da oynuyorum. Oyunun optimizasyonu kötü maalesef.

Yeterli bilgi yok, hangi oyunlarda hangi ayarlarda kaç FPS'ten kaç FPS'e düştü? Sıcaklıklar neler bunları söylediğiniz yeni bir konu açın.

Oyun ayrımı yok genel bir oyun FPS düşüşü oldu. CS2 için 400 450'den 200'e düştü. RDR2 70 80 FPS alırken 50 FPS falan almaya başladım.
GPU gücü 48watts sıcaklık 54. GPU kullanımı %39 CPU kullanımı %19 gösteriyor.

Oyun ayrımı yok genel bir oyun FPS düşüşü oldu. CS2 için 400 450'den 200'e düştü. RDR2 70 80 FPS alırken 50 FPS falan almaya başladım.
GPU gücü 48watts sıcaklık 54. GPU kullanımı %39 CPU kullanımı %19 gösteriyor.

RDR 2'de GPU kullanımı %100 olması lazım hocam büyük bir sıkıntı var, Görev Yöneticisi'nden bakmıyorsunuz değil mi? Güç planından yüksek performans seçili olduğundan emin olun olmazsa BIOS ayarlarını sıfırlayıp NVIDIA driverını baştan kurun.

RDR 2'de GPU kullanımı %100 olması lazım hocam büyük bir sıkıntı var, Görev Yöneticisi'nden bakmıyorsunuz değil mi? Güç planından yüksek performans seçili olduğundan emin olun olmazsa BIOS ayarlarını sıfırlayıp NVIDIA driverını baştan kurun.

Yok hayır NVIDIA Experience ile baktım.

Attığım resimle bir ilgisi olabilir mi acaba

Dosya Ekleri

• dsa.png
    dsa.png
    14,2 KB · Görüntüleme: 21
Yok hayır NVIDIA Experience ile baktım.

Attığım resimle bir ilgisi olabilir mi acaba?

Laptopmuş belki şununla alakalıdır:

RTX 4080'e RDR 2'de 70-80 FPS az bu arada ben rtx 4060 ile ultrada DLSS quality 80-110 arası alıyordum. Gereksiz ayarları kapatın bence yansıma MSAA falan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı