RTX 4060 FH5 DLSS özelliği açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Cingilbort

Kilopat
Katılım
15 Mayıs 2016
Mesajlar
199
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, RTX 4060 sistemimde Forza Horizon DLSS özelliği açılmıyor ayarlarda çıkmıyor. Çok araştırdım birçok kişide bu sorun var ama herhangi bir çözüm bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
 
Nasıl açılmıyor az detaylı yazar mısınız? Bir de oyunun ayarlarını ss atarsanız yardımcı da olabiliriz. Oyunda dlss var ancak dlss olarak da geçmiyor. Umarım bunu biliyorsunuzdur..
 
Nasıl açılmıyor az detaylı yazar mısınız? Bir de oyunun ayarlarını SS atarsanız yardımcı da olabiliriz. Oyunda DLSS var ancak DLSS olarak da geçmiyor. Umarım bunu biliyorsunuzdur.

İlk başlarda DLSS özelliğini ayarlar menüsünden açıp kapatabiliyordum ancak şu an öyle bir ayar menüsü yok. SS de gözüken kısımda normalde DLSS ayarı da vardı.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_3123.png
    IMG_3123.png
    519,3 KB · Görüntüleme: 31
İlk başlarda DLSS özelliğini ayarlar menüsünden açıp kapatabiliyordum ancak şu an öyle bir ayar menüsü yok. SS de gözüken kısımda normalde DLSS ayarı da vardı.
Bazı oyunlarda dlss adı altında geçmiyor. Çözünürlük ölçekleme olarak da geçebiliyor. Bende sizde buna benzer bir durum var zannetmiştim. Ancak dlss olmaması da garip ancak sorun değil.

İlk olarak ekran kartı sürücüsünü güncelleyin. Eğer güncel ve hala dlss yoksa bu sefer hangi ekran kartı sürücüsünü dlss olduğunu düşünün ve onu indirin, kurun. Muhtemelen geri gelecektir ki bu sürücüden kaynaklı bir problem gibi duruyor. Bende de bazı zamanlarda Nvidia sürücüleri uyumsuz geliyordu laptobuma. Birkaç ay, eski sürüm sürücüleri kullanmıştım. Sorun da olmuyor, size de tavsiye ederim. Birkaç hafta önce çıkan sürücüleri teker teker indirip deneyin ve bir süre böyle kullanın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı