RTX 4060 GTA 6 kaldırır mı?

GTA 6'yı gözünüzde çok büyütüyorsunuz. GTA 5'te nasıl olduysa tahminen GTA 6'da da aynısı olacaktır. İyi optimize ederlerse kaldırmama gibi bir durumu yok. Eğer sorun yaşarsanız VRAM kaynaklı sorun yaşama ihtimali yüksek. Kaldıracağını düşünüyorum yine de.
Yok knk sen yanlış biliyon PS5 Pro 30 Fps oynatcak Tlou 2'nin 4 katı olcak grafikler bilmediğin konuda yorum yapma Gta 6 bu boru mu (!).

Hocam bir şey soracağım RDR2 ile ilgili. Bu sistemde her şeyi fullediğim zaman RDR de FPS 40'lara falan düşüyor normal midir?
RDR2'de kaç FPS aldığımı hatırlamıyorum uzun zaman oldu. RDR2 eski sistemlerde nedense daha çok performans veriyordu diye kaldı aklımda.

Aynen dostum öyledir umarım😀
Öyle olacaktır. 4060 performansına bir baktım da 1440p'de bile yine iş yapıyor. 1080p'de kaldırmaması imkansız direkt. PS5'te 30 Fps olacak diyen arkadaşlar gelmeden onu da söyleyeyim bilgisayarda 4060 o oyuna rahat yetecektir ve PS5 ise Rx 6700 gücünde. Yani 4060 ile kafa kafaya hatta genel olarak çok az bir fps ile biraz daha önde. 1080p performans ayarlarda 30 Fps alması onda da imkansız özel optimizasyonu da katarsanız.

Yok knk sen yanlış biliyon PS5 Pro 30 Fps oynatcak Tlou 2'nin 4 katı olcak grafikler bilmediğin konuda yorum yapma Gta 6 bu boru mu (!).
İşin komik yanı PS5 Pro, GTA 6'yı gerçekten 30 FPS oynatabilir. PS5 Pro'nun işlemcisi PS5 ile aynı ve GTA, Spider-Man gibi açık dünya oyunlarında özellikle NPC'ler işlemciye de yük bindiriyor.

Onun dışında 4060, AC Shadows'da bile 60 FPS zor veriyor ama saf güçte diyeceksek eğer 5070 ve 5090 bile ölmüş. 5070, saf güçte 720p'de bile 60'ın altına düşüyor AC Shadows'da. 5090, NVIDIA'nın kendi videosunda CP 2077'de 28 FPS veriyor. Bu kartlar saf güç kartı değil artık arkadaşlar. Saf güce göre yorum yapmak 2018'de hayatımızdan çıktı.

Öyle olacaktır. 4060 performansına bir baktım da 1440P'de bile yine iş yapıyor. 1080P'de kaldırmaması imkansız direkt. PS5'te 30 FPS olacak diyen arkadaşlar gelmeden onu da söyleyeyim bilgisayarda 4060 o oyuna rahat yetecektir ve PS5 ise RX 6700 gücünde. Yani 4060 ile kafa kafaya hatta genel olarak çok az bir FPS ile biraz daha önde. 1080p performans ayarlarda 30 FPS alması onda da imkansız özel optimizasyonu da katarsanız.

Ayrıca Series S'de 1080 60 oynatacak.

Series S, 1080p 60 FPS oynatacak(very Low textures, very Low crowd density ile).

Cyberpunk gibi dandik optimizasyonlu bir oyunu nasıl 60 FPS oynatıyorsa onu da oynatır kanka ben RTX meraklısı değilim açma gereğide duymuyorum 4km ötedeki dağın tepesindeki ağaçları görmesemde olur açıkçası.

İşin komik yanı PS5 Pro, GTA 6'yı gerçekten 30 FPS oynatabilir. PS5 Pro'nun işlemcisi PS5 ile aynı ve GTA, Spider-Man gibi açık dünya oyunlarında özellikle NPC'ler işlemciye de yük bindiriyor.

Onun dışında 4060, AC Shadows'da bile 60 FPS zor veriyor ama saf güçte diyeceksek eğer 5070 ve 5090 bile ölmüş. 5070, saf güçte 720p'de bile 60'ın altına düşüyor AC Shadows'da. 5090, NVIDIA'nın kendi videosunda CP 2077'de 28 FPS veriyor. Bu kartlar saf güç kartı değil artık arkadaşlar. Saf güce göre yorum yapmak 2018'de hayatımızdan çıktı.
İmkanı yok oynatmasının hocam. Bir oyun ne kadar işlemciye yüklenirse yüklensin ekran kartının gücünün artması grafikleri patates olan oyunlarda bile Fps artışı sağlar Valo gibi. Rockstar zaten PS5'e göre seve seve optimize edecek oyunu Slim dediğim gibi Rx 6700 ayarında bir güçte özel optimize ve 1080p med high ayarlarda yani performans modunda illa 60 alır. Pro'da nasıl olur bilmem ama onda da kalitede 60 alır herhalde o alet güçsüz değil. Rx 6700 gibi 4060 gibi kartlarda oynanmayacaksa bu oyunu geniş kitleye yaymaları çok zor.

Cyberpunk gibi dandik optimizasyonlu bir oyunu nasıl 60 FPS oynatıyorsa onu da oynatır kanka ben RTX meraklısı değilim açma gereğide duymuyorum 4km ötedeki dağın tepesindeki ağaçları görmesemde olur açıkçası.
Açıkçası pek sanmıyorum. Series S şuanki oyunlarda bile zorlanıyor Black Myth Wukong sırf adamlar optimize etmekte zorlandığı için konsola geç çıktı. Gta 6 çıktığında 60 Fps alması bence imkansız. PS5 ve Series X ancak o değerleri alabilir gibi duruyor.

İmkanı yok oynatmasının hocam. Bir oyun ne kadar işlemciye yüklenirse yüklensin ekran kartının gücünün artması grafikleri patates olan oyunlarda bile FPS artışı sağlar Valorant gibi. Rockstar zaten PS5'e göre seve seve optimize edecek oyunu Slim dediğim gibi RX 6700 ayarında bir güçte özel optimize ve 1080p med high ayarlarda yani performans modunda illa 60 alır. Pro'da nasıl olur bilmem ama onda da kalitede 60 alır herhalde o alet güçsüz değil. RX 6700 gibi 4060 gibi kartlarda oynanmayacaksa bu oyunu geniş kitleye yaymaları çok zor.

Açıkçası pek sanmıyorum. Series S şu anki oyunlarda bile zorlanıyor Black Myth: Wukong sırf adamlar optimize etmekte zorlandığı için konsola geç çıktı. GTA 6 çıktığında 60 FPS alması bence imkansız. PS5 ve Series X ancak o değerleri alabilir gibi duruyor.

Son dediğini sanmıyorum kanka X'e yapılan her optimizasyon S'de yapılıyor her şekilde kötü gibi de olsa 60 oynatır sadece X'e 60 yaptık diye bir şey yok Xbox'ta.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı