RTX 4060 i5-12400F sicaklik degerleri nasıl?

crypton44

Femtopat
Daha fazla  
RTX 4060 ekran kartina sahibim. Yeni aldim. Agir oyunlarda 75 dereceye kadar cikiyor sicaklik. Normal midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaz sıcaklarını geçtiğimiz için aslında bu değerler normalin üstünde kalıyor. Ben de RTX 4060 kullanıyorum ve yaz ayında bile en fazla 69-70 dereceyi gördüm.

Bu sıcaklık değeri sana performans düşüşü yaratmaz ama yine de kasanın hava akışı pek iyi olmadığı için bu değerleri aldığın için, sıcaklık değerlerini düşürmek istiyorsan kasanın hava akışını iyileştirmeye yönelik bir şeyler yapmalısın.

Yaz sıcaklarını geçtiğimiz için aslında bu değerler normalin üstünde kalıyor. Ben de RTX 4060 kullanıyorum ve yaz ayında bile en fazla 69-70 dereceyi gördüm.

Bu sıcaklık değeri sana performans düşüşü yaratmaz ama yine de kasanın hava akışı pek iyi olmadığı için bu değerleri aldığın için, sıcaklık değerlerini düşürmek istiyorsan kasanın hava akışını iyileştirmeye yönelik bir şeyler yapmalısın.
sıkıntı oluşturacak bir sıcaklık mı?

Performansta sıkıntı yaşatmıyor zaten onu biliyorum donanıma zarar anlamında sıkıntı yaşatır mı demiştim aslında.
Donanıma da zarar vermez o sıcaklıklar. Sadece olur da kafana takılırsa ve sıcaklıkları yine de düşürmeye karar verirsen yukarıda bahsettiğim gibi kasanın hava akışını iyileştirirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı