Teşekkürler tekrardan hocam,raporladım iyi günler dilerim.Rica ederim hocam görevimiz bu. Ben olsam AMD kanadını seçerdim soket olarak uzun süreli kullanacağız muhtemelen. AM5'e daha çok işlemci geleceğini düşünüyorum ve uzun süre sadece işlemci değişerek idare edebilirsiniz. Ek olaraktan sorununuzu çözmekte yararım olduysa verdiğim cevabı raporlayıp "Çözüm" olarak işaretlerseniz çok sevinirim. DDR5 yeni sayılabilir bir teknoloji ve geçme imkanınız varsa geçmenizi de tavsiye ederim.
Aklımda olucak hocam,rapor reddedildi bu aradaİyi günler hocam başka bir probleminiz veya sorunuz olursa "Masaüstü Bilgisayarlar" kategorisi ile alakalıysa beni de etiketleyebilirsiniz.
Sorun yok hocam sorununuz çözüldü ama hala yetersiz herhalde. Konu türünden dolayı da çözüm verilmeyebiliyor bu arada muhtemelen ondandır.Aklımda olucak hocam,rapor reddedildi bu arada![]()
Olsun hocam çözüm oldu ya yeterli,teşekkürler tekrardan!Sorun yok hocam sorununuz çözüldü ama hala yetersiz herhalde. Konu türünden dolayı da çözüm verilmeyebiliyor bu arada muhtemelen ondandır.
![]()
Hocam bu konuyla alakasız olucak ama,kasa önerisi için bir fikriniz var mı yaSorun yok hocam sorununuz çözüldü ama hala yetersiz herhalde. Konu türünden dolayı da çözüm verilmeyebiliyor bu arada muhtemelen ondandır.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.