RTX 4060 kaç yıl götürür?

Guzel cihaz hocam, alabilirsiniz. RAM ve disk ihtiyaciniz olursa ekleme yapabiliyorsunuz, sirf bu yuzden dandik kasali excalibura yonelmenizi istemem.

Üstteki mesajda dediğim gibi zaman ve para meselesi bu takviyeler bir de bu eklemeleri cidden ne zaman yapabilirim bilmiyorum öğrenciyim elime bir fırsat geçti sınav kazandım ailem alalım dedi değerlendirmeye çalışıyorum excalibura bu yüzden yöneldim anlayacağınız gibi ısınma problemi malzeme kalitesi vs. derken cihaz özelliklerin ödün de vermek istemyiorum ne kadar forumda okuduklarımdan sonra Excalibur'un sıkıntıları olduğunu anlasam da. Bir tık diretiyormuş gibi oldum ama durum bu.

Yeni alacağım laptop için 4060 düşünüyordum. Fakat VRAM konusunda 4000 serisi fiyasko olduğundan azıcık korkmadım değil. Malum her sene sistem yenileyecek para yok. Bari 5 yıl tatmin etsin işimi görsün kafasında ilerliyorum.
Sizce 4060 5-6 yıl götürür mü beni?
Bende olsa 20 sene kullanırım.

Üstteki mesajda dediğim gibi zaman ve para meselesi bu takviyeler bir de bu eklemeleri cidden ne zaman yapabilirim bilmiyorum öğrenciyim elime bir fırsat geçti sınav kazandım ailem alalım dedi değerlendirmeye çalışıyorum excalibura bu yüzden yöneldim anlayacağınız gibi ısınma problemi malzeme kalitesi vs. derken cihaz özelliklerin ödün de vermek istemyiorum ne kadar forumda okuduklarımdan sonra Excalibur'un sıkıntıları olduğunu anlasam da. Bir tık diretiyormuş gibi oldum ama durum bu.

Sadece ders ve oyun icin kullanacaksaniz RAM takviyesine gerek yok. SSD de buyuk programlar yuklemedikce idare eder, etmezse de acip 30 dakikada yapilacak islem. 30 dakikalik islem icin 5 6 yil boyunca isinma ve her ay servise git gel yapmanizi istemedigim icin soyluyorum. Yine de karar sizin.

Sadece ders ve oyun icin kullanacaksaniz RAM takviyesine gerek yok. SSD de buyuk programlar yuklemedikce idare eder, etmezse de acip 30 dakikada yapilacak islem. 30 dakikalik islem icin 5 6 yil boyunca isinma ve her ay servise git gel yapmanizi istemedigim icin soyluyorum. Yine de karar sizin.

Bu güne kadar eski bilgisayarımda SSD boyutu konusunda çok sıkıntı çektim o nedenle bir tık korkuyorum ama anladım teşekkürler zaman ayırdığınız için.

Excalibur'un ne sıkıntısı var acaba laptop tarafında? Monster'ın soğutma konusunda ciddi sorunları olduğunu duymuştum ama Excalibur konusunda bir bilgim yok aydınlatır mısınız?

Güvenilir midir bu çeşit keyler? Orijinal midir daha doğrusu?

Hocam uzun kullanımda her yeri bozulmaya başlıyor kuzenimde vardı çocuk 2 sene dayanabildi sonra gitti kendine yeni sistem topladı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı