RTX 4060 Laptop Elden Ring'de GPU ve CPU kullanımı düşüyor ve FPS kaybı yaşanıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Kerem Sevim

Kilopat
Daha fazla  
RAM
2x8 5200Mhz
SSD veya HDD modeli
KIOXIA
Ekran kartı
RTX 4060 Laptop gpu
İşlemci
i5 13500H
Elden Ring oyun içi grafik seçiminden bağımsız olarak CPU ve GPU kullanımında düşme ve buna bağlı FPS kayıpları yaşıyorum.

Oyun içi MSI Afterburner ile aldığım kaydı koyuyorum.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Elden Ring de genel olarak oyundan kaynaklı fps sorunu var. Kendim de yaşıyorum ve anlık fps 60 den 20 25 e kadar düşüyor. Gözlemlediğim kadarıyla bu durum 4090 da bile yaşanıyor. Kısaca oyundan kaynaklı bir fps düşüşü yaşıyor olabilirsiniz. Tabi bu anlık oluyorsa normal ama sürekli ve uzun süreli oluyorsa sisteminizi güncelleyin.

Elden Ring de genel olarak oyundan kaynaklı FPS sorunu var. Kendim de yaşıyorum ve anlık FPS 60'den 20 25'e kadar düşüyor. Gözlemlediğim kadarıyla bu durum 4090 da bile yaşanıyor. Kısaca oyundan kaynaklı bir FPS düşüşü yaşıyor olabilirsiniz. Tabii bu anlık oluyorsa normal ama sürekli ve uzun süreli oluyorsa sisteminizi güncelleyin.

Anlık değil düşüp uzun sure o şekilde kalıyor sonra tekrar yükseliyor, bazen hiç yükselmiyor. Ekteki video ya bakarsanız zaten 60 fps den düşüp tekrar çıkmadığını görebilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı