Tamamdır hocam. Hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim. Özellikle sana ve @kxy hocama.Aynen bu.
Tamamdır hocam. Hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim. Özellikle sana ve @kxy hocama.Aynen bu.
Aynen bu.
Dostum 4060’lı hp kullanan arkadaşımda siyah ekran verip pc kapanıyor. Büyük ihtimalle kronik bir durum. Lenovo aldim arkadasin tavsiyesiyle gram pisman degilim. Batarya sorunu maksimum 6 7 saat oynamada %95e dustu bende 1 aydır kullanıyorum. Asiri goze baticak bi sorum degil bence.Hocam iyi günler benim de bir sorum olacaktı lise öğrencisi biri olarak laptop almayı düşündüm kasa sistem beni kısıtlayacak babamla beraber bütçe maksimum 42 bin olduğunu anlaştık. Laptop olarak sizin yorumlarınızdan yola çıkarak lenowo düşünmüştüm fakat batarya sorunu vs. görünce arkadaşın attığı Victus geldi aklıma Victus'larda şöyle bir tedirginliğim var benim arkadaşım 3050 laptop kullanıyordur HP Pavilion ve Spider-Man oynarken bir anda anakartı yanıverdi. Travması oldu onun ekran sıkıntısında HP'lerde ghosting sıkıntısı varmıs ASUS'un RX7600s sistemi dikkatimi çekti ama o laptoplarda güç tuşu belli süreden sonra yüksek sıcaklığa maruz kaldığı için çalışmayabiliyormuş. Elimde 75 Hz IPS bir HP monitör mevcut zaten onu ana ekran olarak kullanacağım onda sıkıntı yok sizce nasıl olmalı?
Asus Sistem :
HP :
Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
Dostum 4060'lı HP kullanan arkadaşımda siyah ekran verip PC kapanıyor. Büyük ihtimalle kronik bir durum. Lenovo aldim arkadasin tavsiyesiyle gram pişman degilim. Batarya sorunu maksimum 6 7 saat oynamada %95e dustu bende 1 aydır kullanıyorum. Aşırı goze batacak bir sorum degil bence.
Hocam ben zaten evde oynayacağım şarjda full yaz ayını geçirsin bir de birkaç kere zamanımı değerlendireyim diye almak istiyorum servis acaba 230 watt batarya veriyor mu vermesede dışarıdan alabiliyor muyuz acaba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.