Marka takıntısı değil aslında. Piyasadaki her markayı takip ederim ve çoğunu kendim kullandım senelerdir araştırıyorum hatta HP omen almam yaklaşık 3 yılımı aldı 3 yıl boyunca araştırdım ve anladım ki marka kötü olunca uğraş dur. Bu yüzden MSI ve Asus harici almak ve uğraşmak istemiyorum.55 bin liraya 4060 alınmaz. İyi modeldir, sadece ekranı kötü.
Marka takıntınızı yenip gamegaraj almayı düşünür müydünüz?
Marka takıntısı değil aslında. Piyasadaki her markayı takip ederim ve çoğunu kendim kullandım senelerdir araştırıyorum hatta HP omen almam yaklaşık 3 yılımı aldı 3 yıl boyunca araştırdım ve anladım ki marka kötü olunca uğraş dur. Bu yüzden MSI ve Asus harici almak ve uğraşmak istemiyorum.55 bin liraya 4060 alınmaz. İyi modeldir, sadece ekranı kötü.
Marka takıntınızı yenip gamegaraj almayı düşünür müydünüz?
Bu arada MSI ve Asus hiçbir sıkıntı çıkarmaz demiyorum ama kalitede en iyi 2 marka olduğu kaçınılmaz.Marka takıntısı değil aslında. Piyasadaki her markayı takip ederim ve çoğunu kendim kullandım senelerdir araştırıyorum hatta HP omen almam yaklaşık 3 yılımı aldı 3 yıl boyunca araştırdım ve anladım ki marka kötü olunca uğraş dur. Bu yüzden MSI ve Asus harici almak ve uğraşmak istemiyorum.
Marka takıntısı değil aslında. Piyasadaki her markayı takip ederim ve çoğunu kendim kullandım senelerdir araştırıyorum hatta HP omen almam yaklaşık 3 yılımı aldı 3 yıl boyunca araştırdım ve anladım ki marka kötü olunca uğraş dur. Bu yüzden MSI ve Asus harici almak ve uğraşmak istemiyorum.