RTX 4060 laptop önerisi

Bütçe
40-50
Marka takıntısı değil aslında. Piyasadaki her markayı takip ederim ve çoğunu kendim kullandım senelerdir araştırıyorum hatta HP omen almam yaklaşık 3 yılımı aldı 3 yıl boyunca araştırdım ve anladım ki marka kötü olunca uğraş dur. Bu yüzden MSI ve Asus harici almak ve uğraşmak istemiyorum.

Marka takıntısı değil aslında. Piyasadaki her markayı takip ederim ve çoğunu kendim kullandım senelerdir araştırıyorum hatta HP omen almam yaklaşık 3 yılımı aldı 3 yıl boyunca araştırdım ve anladım ki marka kötü olunca uğraş dur. Bu yüzden MSI ve Asus harici almak ve uğraşmak istemiyorum.

Bu arada MSI ve Asus hiçbir sıkıntı çıkarmaz demiyorum ama kalitede en iyi 2 marka olduğu kaçınılmaz.

Marka takıntısı değil aslında. Piyasadaki her markayı takip ederim ve çoğunu kendim kullandım senelerdir araştırıyorum hatta HP Omen almam yaklaşık 3 yılımı aldı 3 yıl boyunca araştırdım ve anladım ki marka kötü olunca uğraş dur. Bu yüzden MSI ve ASUS harici almak ve uğraşmak istemiyorum.

Marka takıntısı değil aslında. Piyasadaki her markayı takip ederim ve çoğunu kendim kullandım senelerdir araştırıyorum hatta HP Omen almam yaklaşık 3 yılımı aldı 3 yıl boyunca araştırdım ve anladım ki marka kötü olunca uğraş dur. Bu yüzden MSI ve ASUS harici almak ve uğraşmak istemiyorum.

Bu arada MSI ve ASUS hiçbir sıkıntı çıkarmaz demiyorum ama kalitede en iyi 2 marka olduğu kaçınılmaz.

Ada göre değil de modele göre tercih yapmak daha doğru olurdu. Bu bütçede MSI da Pulse harici güzel bir şey yok. Onun da fiyatı belli.

ASUS ve GameGaraj'ı kıyasladığında ise sadece isim konusunda ASUS önde. Servisi, işlemcisi, ekranı, her konuda GameGaraj önde.

Tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın.
Bu MSI hakkında ne düşünüyorsunuz, bu işlemci hakkında pek bilgim yok o yüzden.
Hocam oldukça pahalı, ASUS ve MSI başarılı markalardır fakat masaüstünde. Gaming laptopun giriş-orta segmentinde maalesef aman aman bir başarı elde etmediler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı