RTX 4060 laptopta GTA V grafik ayarları nasıl olmalı?

alestaa

Decapat
Daha fazla  
İyi sosyaller arkadaşlar. GTA V’yi konsoldan pek çok kez bitirmişliğim var. Bir de oyunu laptoptan bitirmek istiyorum. Öncelikle kalite odaklı bir görünüm istiyorum grafik ayarlarımı nasıl yapılandırmam gerek?
Özellikler: RTX 4060, i7 13620H 16 GB.

İyi sosyaller arkadaşlar. GTA V'yi konsoldan pek çok kez bitirmişliğim var. Bir de oyunu laptoptan bitirmek istiyorum. Öncelikle kalite odaklı bir görünüm istiyorum grafik ayarlarımı nasıl yapılandırmam gerek?

Her şeyi Full'e MSAA ayarını çok yükseltme eğer kasmazsa onu da Full'e bence direk Redux kur grafik daha iyi olur.

İyi sosyaller arkadaşlar. GTA V’yi konsoldan pek çok kez bitirmişliğim var. Bir de oyunu laptoptan bitirmek istiyorum. Öncelikle kalite odaklı bir görünüm istiyorum grafik ayarlarımı nasıl yapılandırmam gerek?
Kökle. Advanced Graphics'teki ayarları da aç istersen. Zaten ortalama 90 FPS alırsın.

Her şeyi en yükseğe çekip oynayabilirsiniz, o laptop oynatır.

Tamam hocam bir de düzgünleştirme kısmında MSAA mı NVIDIA TXAA mı? Gölgeler içinde yine NVIDIA pcss mi softest mi?
NVIDIA olanları kullandım ve çok kötü hissettirdi. Bence MSAA x8 ve Softest yap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı