RTX 4060 laptopta RDR2'nin 30 FPS gibi olması

İşletim sistemi
Windows 11
Yanlış hatırlamıyorsam eğer oyunu zorla kapatırsan oyun açıldıktan sonra görev yöneticisine gidip görevi sonlandır dersen crash vermiş gibi safe moda düşüyor tekrar açıldığında soruyor sana en son kapattığında sorun cıktı önerilen ayarlar ile açayım mı diye onu bir dener misin dost.

Ve bir ihtimalde olsa korsan oyun kullanıyorsan veya program ya da herhangi bir korsan uygulama bazen içlerinde sistemini yoran virüsler olabiliyor istersen malwerabytes ile bir tarama yap Free sürümü vardı galiba daha sonra tekrar dene.
Oyun orijinal ama bir deneyeyim bakalım. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Windows'tan oyun modunu açabilirsin.
Donanım hızlandırmalı GPU zamanlamayı açabilirsin.
Ayrıntılı grafik kartı ayarlarından Hz değerini inceleyebilirsin.
Son olarak nihai performans modunu etkinleştirebilirsin.

Steamden oynuyorsanız oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin hocam

Herkese merhaba, dostlar, umarım iyisinizdir. 1 hafta önce indirimden RDR2 aldım ve dün bilgisayara indirebildim (malum KYK ve okul interneti ile :D). Oyuna girmeden önce GeForce Experience ile optimum ayarları ayarladım ki tüm ayarları ultraya çekti daha sonrasında oyuna giriş yaptım ve FPS değerlerim 55 60 civarında seyrediyordu fakat buna karşın oyunda sanki 30 FPS alıyormuşum gibi bir kasma sorunu var. Ultra ayarlarda açsam da en düşük ayarlara çeksem de bir türlü bu fareyi çevirince oluşan kasma sorununu çözemedim ve açıkçası çok canımı sıktı. Herhangi bir çözüm/ayar öneriniz varsa bekliyorum. HP Victus 16 kullanıyorum. İşlemci olarak i5 13500H, RTX 4060 8 GB ekran kartı, 16 GB RAM ve 1 TB SSD var. Daha başka merak ettiğiniz donanımsal detay olursa yorumlarda bekliyor olacağım.

hocam belki laptopunuz NVIDIA G-Sync desteklemiyordur​

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı