RTX 4060 laptopun 75 derece görmesi normal mi?

Duhiw

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, herkese iyi günler, benim bir sorunum var. Ben Valorant oynarken 70 75 derecelerde GPU alıyorum. Normal masaüstünde ise şu anda GPU 0 60'larda GPU 1 68'lerde (resimde GPU yanında %100 veya %90 yazıyor o ne anlama geliyor?) ve ben bugün trojan yediğimi öğrendim adı sabsik ve bu trojan sisteme zarar vermek adına kurulmuş. Bende bundan şüpheleniyorum ve laptopu yeni aldım yardımcı olursanız sevinirim. Ve ayrıca işlemcilerim AMD Ryzen 9 ve RTX 4060 ekran kartı bulunmaktadır.
Gerçekten yardımınız lazım. Şimdiden teşekkür eder iyi günler dilerim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-29 230150.png
    Ekran görüntüsü 2024-06-29 230150.png
    25,3 KB · Görüntüleme: 64
  • Ekran görüntüsü 2024-06-29 230351.png
    Ekran görüntüsü 2024-06-29 230351.png
    8,2 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba dostlar, herkese iyi günler, benim bir sorunum var. Ben Valorant oynarken 70 75 derecelerde GPU alıyorum. Normal masaüstünde ise şu anda GPU 0 60'larda GPU 1 68'lerde (resimde GPU yanında %100 veya %90 yazıyor o ne anlama geliyor?) ve ben bugün trojan yediğimi öğrendim adı sabsik ve bu trojan sisteme zarar vermek adına kurulmuş. Bende bundan şüpheleniyorum ve laptopu yeni aldım yardımcı olursanız sevinirim. Ve ayrıca işlemcilerim AMD Ryzen 9 ve RTX 4060 ekran kartı bulunmaktadır.
Gerçekten yardımınız lazım. Şimdiden teşekkür eder iyi günler dilerim.

O %70 gibi yazılar ekran kartının kullanımı ekran kartınız %70 kullanıyormuş bilgisayar boşta iken %70 kullanıyorsa gerçekten bir sıkıntı olabilir trojan yediyseniz temiz kurulum (format) yapmanızı öneririm böylece içiniz rahat şekilde bilgisayarınızı kullanırsınız.

O %70 gibi yazılar ekran kartının kullanımı ekran kartınız %70 kullanıyormuş bilgisayar boşta iken %70 kullanıyorsa gerçekten bir sıkıntı olabilir trojan yediyseniz temiz kurulum (format) yapmanızı öneririm böylece içiniz rahat şekilde bilgisayarınızı kullanırsınız.
Tekrardan Merhaba Şimdi Bakabildim KasperSky İle Tarama Yaptım.Gerçekten Bu Trojanlardan Kurtulmak Zor Taramada Windows Defender in Bulamadığı Kaç Tane Virüs Buldu Sonrada Sildi Şimdi Bir Sorum Olacak Bu İşlemci 70 derecelerde Ekran Kartı 50 60 larda Şuan Oyun Oynamıyorken iyimi Yani Bu?

Tekrardan merhaba şimdi bakabildim Kaspersky ile tarama yaptım. Gerçekten bu trojanlardan kurtulmak zor taramada Windows Defender'in bulamadığı kaç tane virüs buldu sonra da sildi şimdi bir sorum olacak bu işlemci 70 derecelerde ekran kartı 50 60'larda şu an oyun oynamıyorken iyi mi yani bu?

Derecesi bu rakamlarda ise laptop için normal fakat kullanım bu değerlerde ise normal değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı