Msaa fxaa fln onlar ne X2/x4/x8 fln var onlarida acimmiFull yapabilirsin ayarları. İşlemcinin bir tık düşüğü ben de mevcut ve tüm ayarlar full gayet rahat oynuyorum.
Ayarları en yükseğe ayarlayın. Rahat bir şekilde oynatır.RTX 4060 i7 13700H islemcili laptopumda GTA 5'i hangi ayarlarda en yüksek FPS ile oynarım?
GTA 5 de herhangi bir NVIDIA desteği bulunuyor mu? Eğer varsa bunu nasıl açabilirim?
Açabilirsiniz. Keyfinize bağlı.Msaa fxaa fln onlar ne X2/x4/x8 fln var onlarida acimmi
MSAA X8 yaparsan performansta epey düşüş olur, oynayamazsın. FPS sayacını aç ve duruma göre ayarlamaya bak. FXAA açman sorun yaratmaz ancak çokta gerekli değil.Msaa fxaa fln onlar ne X2/x4/x8 fln var onlarida acimmi
Anladım teşekkür ederim.MSAA X8 yaparsan performansta epey düşüş olur, oynayamazsın. FPS sayacını aç ve duruma göre ayarlamaya bak. FXAA açman sorun yaratmaz ancak çokta gerekli değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.