RTX 4060 model önerisi

Bütçe
12.000TL
Kendi kullandığım işlemcimi ve ekran kartıma bu siteden baktım, darboğaz göstermedi ve yokta. Forumlarda araştırdım onda da göstermedi. Bir arkadaşım R5 5500 işlemciye RX 6600 XT alacaktı hem siteden hem de forumlardan darboğaz oranına baktı aşağı yukarı ikisi de aynı şeyi diyordu. %100 doğru göstermez ama çok uçuk farkta yok

Dostum inanılmaz derece yanlış gösteriyor siteler. Şöyle örnek vereyim R5 5500 RTX 4060 Ti ekran kartını besleyebilir, ama sitelerde %15 veya daha yüksek orada hatalar veriyor.

Yukarıda arkadaşlarda öneri yapmış zaten ama birde Gainward modeline bakabilirsiniz. Genel olarak hakkında iyi yorumlar görüyordum.
Galax ta kötü marka değildir, bu resimden birebir aynı olmasada referans alabilirsiniz
1718469451914.png

Birde 2k monitörünüz yoksa eğer, o işlemci ile biraz darboğaz yaşayabilirsiniz. Ekran kartını kesin almaya karar verdiyseniz, grafikleri yükselterek arada ki açığı kapatıp kullanılabilir bir süre. Daha sonra en azından 12400F'e geçmenizi tavsiye ederim. Arada bayağı bir performans farkı olacaktır 10100F ile 12400F arasında.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı