Galax 4060 olabilir hem ucuz hem de soğutma konusunda da gayet ideal.
Sırf ucuz diye Galax markasına güvenip alınmaz.
Galax'tan 600 TL fazla verip gigabiyte, 1000TL fazla verip ASUS almak varken alınmaz diye düşünüyorum.
Galax 4060 olabilir hem ucuz hem de soğutma konusunda da gayet ideal.
Galax'tan 600 TL fazla verip gigabiyte, 1000TL fazla verip ASUS almak varken alınmaz diye düşünüyorum.
PC Builds sitesinden bak darboğaz yapar mı yapmaz mı ona göre seç. Darboğaz yüzdesini %30'un altında olursa iyi olur.
Şimdi baktım yasaklı site diyorlar bunu dediğin için teşekkürler.Lütfen öyle sitelere bakmayın yanlış gösteriyor o siteler.
Bilmeden konuşmayın lütfen, veya emin değilseniz emin olmadığınızı belirtin lütfen.
PC builds sitesinden bak darboğaz yapar mı yapmaz mı ona göre seç. Darboğaz yüzdesini %30'un altında olursa iyi olur.
Dediğim gibi ikinci el ekran kartı alma taraftarı değilim, olmuyacağım da. RX serisini de en kronik WattMan hatalarından ve daha nicesinden dolayı pek sıcak bakmıyorum yine de öneriniz için teşekkür ederim.
Tamamdır, konu kapanabilir teşekkürler.
Lütfen öyle sitelere bakmayın yanlış gösteriyor o siteler.
Bilmeden konuşmayın lütfen, veya emin değilseniz emin olmadığınızı belirtin lütfen.
Darboğaz ve watt hesaplama için o site güvenilebilir, fakat FPS konusunda yanlış sonuçlar gösteriyor.
Hayır darboğaz konusunda yanlış göstermekte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.