RTX 4060 model önerisi

Bütçe
12.000TL
PC Builds sitesinden bak darboğaz yapar mı yapmaz mı ona göre seç. Darboğaz yüzdesini %30'un altında olursa iyi olur.

Lütfen öyle sitelere bakmayın yanlış gösteriyor o siteler.

Sırf ucuz diye Galax markasına güvenip alınmaz.
Galax'tan 600 TL fazla verip gigabiyte, 1000TL fazla verip ASUS almak varken alınmaz diye düşünüyorum.

Bilmeden konuşmayın lütfen, veya emin değilseniz emin olmadığınızı belirtin lütfen.

Dediğim gibi ikinci el ekran kartı alma taraftarı değilim, olmuyacağım da. RX serisini de en kronik WattMan hatalarından ve daha nicesinden dolayı pek sıcak bakmıyorum yine de öneriniz için teşekkür ederim.

Tamamdır, konu kapanabilir teşekkürler.

WattMan sorunları geride kaldı, çevremde AMD kartlardan sorun yaşayan kimse görmedim ben 2 tane AMD kart kullandım ve şu anda da kullanıyorum, asıl NVIDIA'da driver sorunu yaşadım görüntü gelip gidiyor vs.

Lütfen öyle sitelere bakmayın yanlış gösteriyor o siteler.

Bilmeden konuşmayın lütfen, veya emin değilseniz emin olmadığınızı belirtin lütfen.

Darboğaz ve watt hesaplama için o site güvenilebilir, fakat FPS konusunda yanlış sonuçlar gösteriyor.

Sırf ucuz diye Galax markasına güvenip alınmaz.
Galax'tan 600 TL fazla verip gigabiyte, 1000TL fazla verip ASUS almak varken alınmaz diye düşünüyorum.

Galax kaliteli ve köklü bir marka, biraz araştırıp yazsanız aslında...

Hayır darboğaz konusunda yanlış göstermekte.

Kendi kullandığım işlemcimi ve ekran kartıma bu siteden baktım, darboğaz göstermedi ve yokta. Forumlarda araştırdım onda da göstermedi. Bir arkadaşım R5 5500 işlemciye RX 6600 XT alacaktı hem siteden hem de forumlardan darboğaz oranına baktı aşağı yukarı ikisi de aynı şeyi diyordu. %100 doğru göstermez ama çok uçuk farkta yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı