RTX 4060 MSI Ventus vs Zotac

Bende de A520M a Pro var soğutma bloğu daha iyi belki de benim PC darboğaz yaptığı için öyle zamanında hiç PC bilgim olmadığı için 5500 ile 4060 aldım şimdi cezasını çekiyorum.

Hocam darboğaz yapar mı bilmiyorum ama sıkmayın canınızı ileride yükseltirsiniz belki arka planda çalışan bir şey falan vardır.

Hocam belki size bağlı bir sorun olabilir bende boşta 28 derece.Eki Görüntüle 2422949

Hocam kasanızın içindeki soğutma sisteminiz bulunduğununuz şehrinin hava sıcaklığı kasanınızın yalıtımı Windows 11 de arkada çalışan programlar hepsinin etkisi maalesef ekran kartına etkisi çok fazla.
Not: Termal pet ve termal macunlarının durumlarının unutmayalım.

Hocam kasanızın içindeki soğutma sisteminiz bulunduğununuz şehrinin hava sıcaklığı kasanınızın yalıtımı Windows 11 de arkada çalışan programlar hepsinin etkisi maalesef ekran kartına etkisi çok fazla.
Not: Termal pet ve termal macunlarının durumlarının unutmayalım.

Benimki yok herhalde burada Ventus 2X OC diyor.

Bende montaj istedim. 10 güne gelir sanırım 😁 Bende 5600 normal aldım x ile arasında fark göremedim detaylı inceledikten sonra. İkimizde hayırlı olsun gelince ve toplayınca foto atsana neye benziyor gelmeden görüm.
anakartı izmirden ramlerı bursadan kalanı ankaradan geliyor. keşke montaj isteseydim. yarın teslim tarihi Cuma günü yani. gelsin bi bakalım

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı