RTX 4060 OC sistem alınır mı?

Emredemiir

Centipat
Daha fazla  
Alınmaz. Bütçeniz maksimum ne kadar?

Bu hazır sistem veya benzerlerinden alınır mı? LoL, Valorant, Forza Horizon tarzı oyunlar oynayacağım. Tavsiyeleriniz nelerdir?
Alinmaz asla, çok pahalı. Bütçe en fazla kac olur?

Alinmaz asla, çok pahalı. Bütçe en fazla kac olur?
35k civarında sisteme ayırabilirim,

Sistemi özelleştirdim,içerisinde monitör ve klavye de var sadece kasa sıvı soğutma ile birlikte 35k civarında yorumlayabilir misiniz ? Alınır mı sizce ?

35k civarında sisteme ayırabilirim,

Sistemi özelleştirdim,içerisinde monitör ve klavye de var sadece kasa sıvı soğutma ile birlikte 35k civarında yorumlayabilir misiniz ? Alınır mı sizce ?
Hayır. Çok kötü. Sadece sistem için bütçe nedir?

Klavye vs. illa beraber almak zorunda değilsiniz. Kazık oluyor özelleştirmeden alınc.

Hayır. Çok kötü. Sadece sistem için bütçe nedir?

Klavye vs. illa beraber almak zorunda değilsiniz. Kazık oluyor özelleştirmeden alınc.
sistem için 30-35 k ayırabiliyorum attığım linkte yazanlar değil alacaklarım aşağısında farklı seçimler yaptım,klavye ve monitör de ekledim o fiyat çıktı onlara bakabildiniz mi ?

sistem için 30-35 k ayırabiliyorum attığım linkte yazanlar değil alacaklarım aşağısında farklı seçimler yaptım,klavye ve monitör de ekledim o fiyat çıktı onlara bakabildiniz mi ?

Attiginiz sistemleri 10'a katlar. 2K bir monitor yakışır bu sisteme.

Bu sistem dışında önerilerinize de açığım, Gaming gen vade farksız 6 taksit yapabiliyor o siteden olursa daha iyi olur.
Şuan o sitede uygun sistem yok denebilir hepsi pahalı diğer sitelere göre.

Peki, ekran kartının markası önemsiz mi yani performans ve uzun süreli kullanım açısından?

Tek çekim ile 25-30 k arasında bütçe ayırabilirim ve yüksek performans gerektiren oyunları değil LoL, Valorant vs oynuyorum. Buna göre bir sistem önerebilir misiniz? Teşekkür ederim ayrıca ilginizden ötürü.

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...t-12gb-rtx4070-super-oyun-bilgisayari-p-51396
Sistem alınır mı sizce? Sıvı soğutma ekleyip almayı düşünüyorum. Sıvı soğutma ile birlikte 40k yapıyor değer mi sizce bu paraya bu sistem?

Dosya Ekleri

• IMG_7345.png
    IMG_7345.png
    149,9 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı