Karşılaştırdığım benchmarklara kıyasla daha düşük FPS veriyor. Aynı ayarlarda RDR2 deniyorum fakat arada 20-30 FPS civarı FPS oynuyor. Driver değiştirmeyi denedim fakat işe yaramadı.
Hocam full ayarlarda mi veriyor bu fps değerini?Bende de 4060 8gb ekran kartı modeli mevcut,rdr2 en yüksek ayarlarda yani 30 40 arası alıyorum diye hatırlıyorum
Hocam full ayarlarda mi veriyor bu FPS değerini? Bende de 4060 8 GB ekran kartı modeli mevcut, RDR2 en yüksek ayarlarda yani 30 40 arası alıyorum diye hatırlıyorum
Oyunun verdiği hazır presetlerin en yükseğini kullanıyorum kendim ayarlamıyorum. DLSS açıkken 60-70 FPS civarı veriyor fakat izlediğim videolarda native veya DLSS ile daha yüksek FPS alıyorlar.
Oyunun verdiği hazır presetlerin en yükseğini kullanıyorum kendim ayarlamıyorum. DLSS açıkken 60-70 FPS civarı veriyor fakat izlediğim videolarda native veya DLSS ile daha yüksek
Hocam birebir diyorsunuz test videosundaki ayarlarla Birebir aynısını yaptınız mı? Eğer yüksek FPS almak istiyorsanız NVIDIA Denetim Masası'ndan performans modanın seçebilirsiniz
Hocam birebir diyorsunuz test videosundaki ayarlarla birebir aynısını yaptınız mı? Eğer yüksek FPS almak istiyorsanız NVIDIA Denetim Masası'ndan performans modanın seçebilirsiniz.
Hocam birebir diyorsunuz test videosundaki ayarlarla Birebir aynısını yaptınız mı? Eğer yüksek FPS almak istiyorsanız NVIDIA Denetim Masası'ndan performans modanın seçebilirsiniz