RTX 4060 R5 5600X sistem için anakart önerisi

kaptankedi

Femtopat
Daha fazla  
RTX 4060, Ryzen 5 5600X DDR5 2X 16 GB (32 GB toplam) RAM, 700 watt PSU, thermal right s-12W CPU soğutuculu PC toplayacağım. Ancak anakart ve fan bulamadım. Ve ekstra olarak parçalar birbirine uygun söyler misiniz? İlk defa masaüstü yapıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır kasa güvenmiyorum. Bütçe maksimum 60k TL Anakart ve fan tek sorunum. Çünkü ikisi hakkında bir gram bilgim yok

Pahalıya patlar böyle toplaman. Hazır almalısın. Mesela şöyle bir sistemi 32 GB RAM ile özelleştirip alabilirsin.

Benim için fiyat pek sorun değil. Fiyat artarsa, rtxx 3080'e ayarlarım ekran kartını

60k ya 4060 toplamak yazık olur hazır sistem bakın.

RTX 3080 nasıl? İyi olur mu? Zaten Forza Horizon 5 gibi oyunlar için kullanacağım

Benim için fiyat pek sorun değil. Fiyat artarsa, rtxx 3080'e ayarlarım ekran kartını

rtx 3080 nasıl? iyi olur mu.
Hocam buradaki sistemi bütçenize göre düzenleyin DDR5 yeni nesil bir sistem vatan mağazasından bu sistemi parça parça alıp kendiniz toplayabilirsiniz fiyat olarak daha uygun olur.
RTX4070 12GB SİSTEM

Hocam buradaki sistemi bütçenize göre düzenleyin DDR5 yeni nesil bir sistem vatan mağazasından bu sistemi parça parça alıp kendiniz toplayabilirsiniz fiyat olarak daha uygun olur.
RTX4070 12GB SİSTEM
Buradaki sistem biraz daha iyisini buldum 4070 SUPER var yine DDR5 sistem 46K gibi bir fiyatı var yine bütçenize göre dilediğiniz gibi özelleştirip alabilirisiniz.4070 ve 4070S arasında gözle görülür bir fark olduğunu da söyleyebilirim.

4070S SİSTEM

Yanlışlıkla monitör parası eklemişim. 46k TL falan sistem. Çok pardon hocam

RTX4070 12GB SİSTEM

Buradaki sistem biraz daha iyisini buldum 4070 SUPER var yine DDR5 sistem 46K gibi bir fiyatı var yine bütçenize göre dilediğiniz gibi özelleştirip alabilirisiniz.4070 ve 4070S arasında gözle görülür bir fark olduğunu da söyleyebilirim.

4070S SİSTEM

Yanlışlıkla monitör parası eklemişim. 46k TL falan sistem. Çok pardon hocam.
Önerebileceğim sistemler bunlar sitesinden parça parça gelmesini isteyip sipariş edebilirsiniz iyi forumlar.

Yanlışlıkla monitör parası eklemişim. 46k TL falan sistem. Çok pardon hocam
RTX4070 12GB SİSTEM

4070S SİSTEM
Zaten internetten almayacağım. Herhangi bir teknoloji mağazasından ürünleri tek tek alıp, bütçeme göre ayarlayacağım. Bu zaten gerçek fiyatı değil. Gerçek fiyatının kaç olacağını, fiyatları karşılaştırarak yaptım. Yardımınız için teşekkür ederim. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı